... všetko o BMW ...
pistacik11 napísal:nechcem zakladat novu temu ale tak kolo marca 2010 by som si chcel kupit auto tak do 5000evri, zaujali ma BMW 320-tky len neviem co sa mi viac co sa tyka aj buducich investicii tyka ci radsej kupit 2,0td/tds alebo 2,0i??? samozrejme hovorim o e36 kedze e46 su trochu cenovo vyssie. A ci sa oplati si nechat doviest auticko z nemecka apr. daco take http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
pistacik11 napísal:myslel som e36 td, lebo tie su premna dostupnejsie, ale z takeho nemecka by sa dala domiest aj e46-tka do tych 5000€, len problem by bol ze auto dovezene z nemecka by som 1x videl az po kupe.
KONNI napísal:tak za 5000 euri sa uz daju kupit dost dobre e36-tky...(skoda ze moj rozpocet je trochu inde)...ale tak urcite by som za taku cenu nesiel na e46 a do dizla uz urcite nie...pozri nejake 323i tie za taku cenu kupis uz v celko dobrom stave a co viem tak ta spotreba tiez nie je nic strasne ale to uz je na tebe len ked si precitas par prispevkov tak pomaly kazdy kto si kupil slabsie auto to olutoval...ja osobne by som v pohode skocil na nejaku 328i pri ktorej by ta uz spotreba ani nezaujimala