... všetko o BMW ...
BMino napísal:
jasne rovno M3 3,2
mne sa to zda uplne jedno ci to je 2,0 alebo 2,8, hlavne ze to ma 6 valcov, stale je to obycajny BMW motor a ak to chce clovek na bezne jazdenie a nie na preteky, tak nevyuzije ani tych 150PS a ked sa chce ktosi nahanat, nech sa najprv nauci soferovat, lebo silny motor nie je vsetko
KONNI napísal:
kto sa nahanat chce bude sa nahanat aj na vw pole 1.0,ale to ze niekto ma 2.8i hned nemusi znamenat ze musi jazdit ako pretekar...osobne by som radsej bral 2.8 ako 2.0 uz len preto lebo ta 2.8 vydrzi toho trosku vac ale mozno sa mylim...je to vec osobneho nazoru...a uz ked si spomenul to bezne jazdenie tak na to ti staci aj podrbana fiatka a nemusis vyhadzovat love za bmw
BMino napísal:
z coho vychadzas, ze vydrzi viac?
KONNI napísal:no nesom si isty ale pocul som ze ta vyssia kubatura toho znesie troska viac ako ta nizsia.ale isty si nesom...proste ja by som radsej siel do toho vyssieho(aj s tym sa da jazdit normalne a co to sa aj naucit)...je to kazdeho osobna vec ale tak je zbytocne kupit slabsie auto a po dvoch mesiacoch ho hned menit lebo uz ti proste stacit nebude,ale aj to zavisi od typu cloveka...
BMino napísal:
a nemyslis, ze 328 tiez za dva mesiace nebude stacit?
KONNI napísal:
no tak to si nemyslim...akoze vem ze navykon si zvyknes rychlo a po case chce clovek viac ale tak ja by som bol nadmieru spokojny ale neviem 328i som nemal ani som zatial ziadnu neriadil
BMino napísal:
tak vidis, zatlaci to trochu viac ako 320i, zozere to viac, a az tak silne to nie je, aby si si na to nezvykol
KONNI napísal:
akoze to mi je jasne ze tam rozdiel nie je velky...akoze ja najskor tiez skoncim v nejakej 320i ale tak keby sa dalo tak radsej by som bral tu 328i ale hlavne je aby to bol R6.
BMino napísal:
tak vidis a dostal si tam, co som pisal na zaciatku, je jendo ci 2,0 alebo 2,8, hlavne 6 valec
KONNI napísal:
no jasne ako jednoznacne r6 aj ked dufam ze raz sa mi podari vlastnit aj nejaku V8(to uz len kvoly tomu zvuku
)
BMino napísal:
jedine M5
Little player napísal:Potrebujem rychlu radu. Som bol pozerat jedno TDS-ko. Vraj ma menej ako 200tis. km. Ide o to ze okolo 800-1000ot/min auto zacalo trhat. Ci je to normalne,alebo to moze byt zavada. Existuje nejaky motorovy test, aby som zistil ze je motor ok ?