... všetko o BMW ...
MuadDeeb napísal:Ak E36, tak naozaj za 2 litriky zazraky necakaj, aj ked viem o jednej co sa za dvoju predala a ta bola v super stave, az mi do placu bolo. Ale ak chces, tak napr. Thorien predava E36 325i sedan, pekny, auto poznam. A myslim, ze on ti vsetky chyby aj povie, co tam robit treba. Takze asi tak.
dodoIPD napísal:spotreba je ta ista.. len pre tvoju informaciu .
Radsej 2.5 s vanosom ako 2.0 bez neho .
dodoIPD napísal:poistka? bracho 2x natankujes za 10eur a mas rozdiel v poistke.
ja mam 325i a poistka 152eur rocne . myslis ze to je tak vela?
Vanos je to , preco zacali BMW chodit , vies co je VTec u Hondy? Tak Vanos je nieco podobne u BMW
dodoIPD napísal:citaj .. na nete toho je viac nez dost :)
dodoIPD napísal:Vidis ani take tazke to nebolo :)
BMino napísal:pietro642: ked ti niekto tvrdi, ze spotreba na 320i a 325i je rovnaka, tak drista
vacsi objem motora, viac cerstvej zmesi, viac vzduchu, viac paliva
tvrdenie o tom, ze vstrekuje rovnako paliva je blbost, pretoze sucinitel prebytku vzduchu pre zazihove motory sa drzi na cca 1, to znamena, ze si motor (RJ) reguluje pomer medzi vduchom (ktoreho 2,5i nasaje viac ako 320i) a palivom (ktoreho musi dat viac, ked nasaje viac vzduchu), aby sa to drzalo na tej 1
pietro642 napísal:
jj rozumiem a tiez ma to napadlo lebo sme to nedavno vo skole preberali hehe ale zas ked si zoberes, s 320 kolko musis vynalozit sili aby si ho rozbehol napr. na stovku, kolko to zozere a kolko ti zozere 325 kym to rozbehnes na tu istu rychlost. resp. tu istu dialku. (kolko sili musis vynalozit s 320 a kolko s 325, troska sa to kompenzuje i ked aj tak si myslem ze to neni narovnak. urcite je to blizko seba ale nie narovnak) snad si ma pochopil lebo uz som silami na nule dnes
pietro642 napísal:
jj rozumiem a tiez ma to napadlo lebo sme to nedavno vo skole preberali hehe ale zas ked si zoberes, s 320 kolko musis vynalozit sili aby si ho rozbehol napr. na stovku, kolko to zozere a kolko ti zozere 325 kym to rozbehnes na tu istu rychlost. resp. tu istu dialku. (kolko sili musis vynalozit s 320 a kolko s 325, troska sa to kompenzuje i ked aj tak si myslem ze to neni narovnak. urcite je to blizko seba ale nie narovnak) snad si ma pochopil lebo uz som silami na nule dnes