... všetko o BMW ...
nnoorrbbii napísal:318iS E36 sa robili sedany, aby to bolo spravne
SurrendeR napísal:tak jasne ze znesie, da sa s tym pohrat ak mas bezne/uzsie gumy a je trosku mokro... na snehu sa da vysantit aj na 1,6ke ... Ale na suchu je to slabsie.
a sak staci pozret youtube a tam je toho plno...
herri13 napísal:Ja mam 1.8i a som spokojny, nato naco to potrebujem mi uplne vyhovuje, ale urcite chod radsej do 6 valca aspon 320i, ma to kultyvovanejsi chod a aj vykon lepsi ako moje a spotreba je zhruba rovnaka.
Ale za sumu ktoru mas, teda cca 2000 euro, musis trochu hladat na nete dobru 320i. Jedna vec je kupit pekny obal, ale skazeny obsah. Aby si mal este potom na pripadne opravy a tie budu tomu ver.
herri13 napísal:Ja mam 1.8i a som spokojny, nato naco to potrebujem mi uplne vyhovuje, ale urcite chod radsej do 6 valca aspon 320i, ma to kultyvovanejsi chod a aj vykon lepsi ako moje a spotreba je zhruba rovnaka.
Ale za sumu ktoru mas, teda cca 2000 euro, musis trochu hladat na nete dobru 320i. Jedna vec je kupit pekny obal, ale skazeny obsah. Aby si mal este potom na pripadne opravy a tie budu tomu ver.
pietro642 napísal:noo cize najidealnejsia volba E36 2.0 V6. oki dakujem za radu. inac, ako ste vraveli viaceri ze je to auto na normalne jazdenie a nie salenie, no ale tak aj stymto sa da sem tam troska posalit nie? hehe nieco by to malo zniest...
Jannci napísal:
len aby som ta trosku opravil E36 320i nieje V6
pietro642 napísal:
cooo, jak nie. V4? toto pocujem prvy krat. nema to podobny motor ako E30?
Jannci napísal:
len aby som ta trosku opravil E36 320i nieje V6
SurrendeR napísal:poopravim....
V6 = 6 Valec s usporiadanim valcov do tvaru V
R6 = 6 valec s usporiadanim valcov do radu za sebou..
BMW robia iba R6
niekto napise V6 lebo si mysli ze V6 = 6 V ako valec...
potom je 24V to znamena ze ma 24 ventilov
ja mam na aute napisane V6, takze mam prve BMW s vyrobenym 6 Valcom(samozrejme ze mam radovy 6 valec pod pokrievkou)