Avenger napísal:
Toto je asi najhorsi TopGear review, aky kedy spravili. Zvykol som si ze Top Gear je entertainment show, ale pustit auto na letnych performance pneumatikach na sneh na aute, ktore ma cez 2tony a cudovat sa preco sa smyka mi pride sproste. A takisto ten Range Rover na tej trave mal off road gumy zatial co X6 opat letne performance tires.
Ja v podstate rozmyslam nad niecim podobnym, potrebujem kupit nejake SUV na zimu. Jedno male agilne Mko mam takze rozmyslam medzi X5, X6. Nepotrebujem X5, kedze som iba s frajerkou a mackou a dalsich 10 rokov to este nemienim zmenit. Kamarat ma starsiu X5 (cca 2007) a bolo to celkom dost casto v servise. Specialne ten vzduchovy podvozok nieje moc kvalitny. Neviem ako to je s X6, poznam sice kamaratku s X6 a kamartov foter ma X6M, ale nic som od nich zatial nepocul co sa tyka spolahlivosti. Eventualne este rozmyslam o Range Rover Evoque, iked o dost mensie, ako som uz spominal, nepotrebujem prilis vela miesta. Pozeral som este aj stary Range Rover a RR Sport, ale tie myslim, ze niesu moc spolahlive + frajerke sa nepacia. Pre mna je dolezite, aby som mal kam dat snowboard, malo to dobry nahon na vsetky kolesa, aby to dobre vyzeralo a aby sa to nekazilo. Spotreba ide skor stranou, kedze jazdim iba cez vikendy.
@Fansox
po precitani vsetkeho co si postol, si dovolim tvrdit, ze si v rovnakej situacii ako som bol ja pred cca rokom. Tiez som sa nevedel rozhodnut medzi SUV a Mkom. Kazdy tyzden u mna vyhravalo jedno alebo druhe

Nakoniec som si povedal, ze som mlady (25), a ze preto by som si mal najskor kupit Mko a uzit si to. A musim povedat, ze nelutujem. Tu som teraz o rok neskor a rozmyslam, ktore SUV si kupim k Mku. Ak si do 23 vedel nasetrit 50k, tak by si nemal mat problem si kupit SUV o nejake 2 roky. Preto ti hovorim, chod do Mka! :)