... všetko o BMW ...
Fansox napísal:Ja chcem ísť do Mkovej rady ...
Inak taká otázka, nebude to na slovenské cesty dosť tvrdé auto ? (M3)
A ako tu bolo naspäť spomínané, do M3ky treba ročne dať tak 7000 € ?
Nech to mám teda utvrdené ...
germancars napísal:ak chces ist do M kvoli vykonu tak to si radsej kup 335i, na pruzne zrychlenie je dokonca rychlejsia ako Mko.. a ked ju poladis tak bude minimalne vyrovnana a v niektorych parametroch lepsia ako M3..ak to chces kvoli egu tak si kup M3
heroe napísal:M3 vôbec nie je o egu, nikto okrem nás a pár ďalších ľudí nerozozná M3 a akúkoľvek inú 3, obyčajný človek to zistí iba zo znaku na kufri, a keď si to prečíta tak bude aj tak prd vedieť čo to znamená
na okreske ho na tom nik neuvidí....
na dialnici ho bude aj tak predbiehať každé firemné TDI
chalan chce od začiatku auto aby z neho všetci odpadli...... to ste ešte nepochopili? X6 mu to nezabezpečí, lebo to má každý druhý prdko už pomaly a hlavne bielu, okrem toho je to otrasné auto a proste úplne zbytočné, okrem toho je to presne to isté ako X5 ale o tretinu drahšie a zvonku to vyzerá inak.....
moja rada: kúp si Cadilac ESCALADE to auto som videl na ceste asi 5x a budí rešpekt, lebo je to cadilac čo obyčajní ľudia vnímajú ako luxus, je to obrovská skriňa fakt veľká, aj keď to auto má asi taký zmysel ako X6 ale aspoň nie je tak okukané,
keby som ja kupoval SUV tak by to bol jednoznačne Range Rover Sport, aj keď je pravda ten interiér nestojí za veľa, no napriek tomu by som ho zobral
Živiť akékoľvek M (pokiaľ to nie je iba výkendovka, teda hobby) sú vyhodené peniaze a pochybujem že ak máš 23 rokov tak si môžeš dovoliť ich vyhadzovať nech ich máš koľkokoľvek.....
Avenger napísal:
okrem toho ze s m3 ho bude kazdy predbiehat
heroe napísal:ja môžem ísť hocikoľko a vždy sa nájde TDI (diaľnica) alebo nejaká dodávka (okreska) čo ma predbehne![]()
![]()
voMacK napísal:
OT: suhlas! Mna tiez na dialnici obieha kazde druhe TDi ako PAssak, ci Ochcavka, co sa dokazal rozbehnut na 160 po polhodinovej jazde na rovinke a v bezvetrii