... všetko o BMW ...
Fansox napísal:No a koľko teda vyjde ročne servisovanie M3ky a X6ky ? (gumy,olej,atď atď)

Avenger napísal:prepac nevsimol som si ,ze tvoj prispevok pokracuje.....keby som kupoval nove auto v tejto kategorii tak jednoznacne range rover klasicky ale tam sa suma splha asi hodne vysoko ... podla mna je to najkomplexnejsie auto vobec...ale jazdeny by som ho nechcel asi ani zadara radsej ...asi som zaujaty.....a evoque ten som este nevidel nazivo, vypada celkom fajn ale pride mi skor pre slecnu...co som videl videa tak aj taky slabsi teren to vyslo....
Ale keby to malo byt prave bmw tak isto by to bola x5...x6 je podla mna total humus najvacsi aky bmw vypustilo spolu s 5gt... a nedavno som cital, ze sa k nim prida aj 1gt

Fansox napísal:SmartBastard založ si tému ....
Najazdím tých 25000 +- ... Neprekročí to 30 000 km ročne určite

Nehovoriac o tom, ze vsetko zalezi od toho ako jazdis, pneumatiky mozes znicit bud za 5min alebo za 10tisc km na M3.
 Nehovoriac o tom, ze vsetko zalezi od toho ako jazdis, pneumatiky mozes znicit bud za 5min alebo za 10tisc km na M3. ... No lebo tých 50 000 eur ako som písal som nemal z mesačnej výplaty, ale som aj šetril na to...
 ... No lebo tých 50 000 eur ako som písal som nemal z mesačnej výplaty, ale som aj šetril na to... neviem sice preco to mi len bratranec rozpraval
 neviem sice preco to mi len bratranec rozpraval 
											Fansox napísal:No len ešte u mňa dominuje aj tá M3Ka :) ... Som fakt vo veľkých rozpakoch

ja som mal tiez suv mercedes ml 400cdi aj ked najsilnejsi diesel tak som ho po roku predal lebo mi to prislo jak take panske znudene vozenie
 ja som mal tiez suv mercedes ml 400cdi aj ked najsilnejsi diesel tak som ho po roku predal lebo mi to prislo jak take panske znudene vozenie 
 , lebo ked zastaví nadupaná X6 tak každý pozerá aké velké delo :) to ma akurát k tomu jediné ťahá :)
 , lebo ked zastaví nadupaná X6 tak každý pozerá aké velké delo :) to ma akurát k tomu jediné ťahá :)

mexican napísal:OT: Hmmm, ako 23 ročný našetriť 50000... Ja som asi niečo v minulosti kurva zanedbal alebo robil kurva blbo