Avenger napísal:prepac nevsimol som si ,ze tvoj prispevok pokracuje.....keby som kupoval nove auto v tejto kategorii tak jednoznacne range rover klasicky ale tam sa suma splha asi hodne vysoko ... podla mna je to najkomplexnejsie auto vobec...ale jazdeny by som ho nechcel asi ani zadara radsej ...asi som zaujaty.....a evoque ten som este nevidel nazivo, vypada celkom fajn ale pride mi skor pre slecnu...co som videl videa tak aj taky slabsi teren to vyslo....
Ale keby to malo byt prave bmw tak isto by to bola x5...x6 je podla mna total humus najvacsi aky bmw vypustilo spolu s 5gt... a nedavno som cital, ze sa k nim prida aj 1gt
Jazdenku idem kupovat, nove auta su vyhodene peniaze a hlavne, ked sa bavime o niecom ako Range Rover. Klasicky Range Rover zacina pri 107 tisic, to by som musel mat tak cez milion na ucte, aby som kupoval toto nove

Range Rovery som pocul, ze sa dost kazia, plus Sport ma fakt hrozny interier podla mna. Evoque mas pravdu s tym, ze je to viac pre zenu auto, to je asi aj najvacsi dovod preco som sa pre nho aspon doteraz nerozhodol. Inak sa mi celkom pozdava, zvonka aj zvnutra pekny, vnutri moderna technika, velmi dobry podvozok (magna ride), konfortny a zaroven dost tvrdi na trocha sviznejsie jazdenie, slusne off-road vlastnosti (iked to v podstate potrebujem iba na sneh).
X5 je sice asi najrozumnejsia volba so vsetkych tychto aut - najviac miesta, najlepsia cena, celkom kvalitne (iked menej spolahlive ako BMW priemer!), ale co ma trapi je, ze to auto ma uz dnes kazdy. Ja mam rad auta, ktore su tak trocha podcenovane, alebo lepsie povedane nedocenene. X6 ma mensi kufor, iba 4 miesta (!), menej miesta na zadnych sedadlach a tvrdsi podvozok, co znamena, ze sa nedostane off-road tam kam X5. Na druhej strane je za to ovela lepsia na ceste. A samozrejme design, je to vec chuti, ale mna sa mrte paci.
Aby som to nejako zrhnul, pokial clovek nevlastni svoj vlastny les, kam sa potrebuje dostat, pochybujem, ze potrebuje off-road moznosti vacsie ako vie zvladnut X6 (najhorsie off-road auto z hore uvedenych) so spravnymi pneumatikami. To co vie klasicky Range Rover, je uplne iny level, ktory 99% ludi, ktori si to auto kupili ani nikdy nevyskusali/nevyskusaju. Co sa tyka miesta, tak vsetky auta su postacujuce. Co sa tyka nakladov, tak benzin, gumy, servis, nieje problem, jedine coho sa trocha "bojim" su opravy. A preto musim klasicky Range Rover vypustit. Ked prihliadnem este na interier tak odpadava aj Range Rover Sport.
Takze mame tu lacnu X5, trocha nezvycajnu a drahsiu X6 a novsi ale mensi Range Rover Evoque. Este stale neviem pre co sa rozhodnem, uvidime az niekedy na jesen. Dovtedy budem sledovat ako to vyzera so spolahlivostou Evoque a ako sa budu vyvijat ceny X6.