... všetko o BMW ...
kačo napísal:kombi?
speedfred napísal:teraz som volal s chlapíkom a už je preč.Ja som to našiel tak 3-4dni spať.
chcel som íst na to pozriet,bo mám cestu do CZ.Bol to kombík a chýbalo tomu iba nočné videnie a masážne sedačky....
a to mi spomínal ,minulý mesiac servis za 60.000kč + nové zimné pneu,a konečná pre mňa bola,že to predal za 210.000kč.
ináč tak 2-3 mesiace dozadu som ta asi videl íst na m3 cez Tvrdošín-krásavica.
speedfred napísal:teraz som volal s chlapíkom a už je preč.Ja som to našiel tak 3-4dni spať.
chcel som íst na to pozriet,bo mám cestu do CZ.Bol to kombík a chýbalo tomu iba nočné videnie a masážne sedačky....
a to mi spomínal ,minulý mesiac servis za 60.000kč + nové zimné pneu,a konečná pre mňa bola,že to predal za 210.000kč.
ináč tak 2-3 mesiace dozadu som ta asi videl íst na m3 cez Tvrdošín-krásavica.
kačo napísal:Norova e61 je paradna. O tom potom. Ale neviem, ci chcem diesel, teda momentalne nechcem a preto aj pojde M3 do sveta, lebo chcem miesto R6 -> V8. A 28k za auto nedam. To by som dal jedine za E92M3
Ja osobne vyhodu diesela oproti benzinu nevidim. Jedine Nm.
voMacK napísal:
sry, ze to tu jebem...ale ZIADNA E60 nema masazne sedacky...v E60 je v sedackach len vyhrievanie, ci odvetravanie :)
masaz sa dnes nemontuje ani do F10..maju to len sedmice :)
sopeko napísal:ako citam tak tí česi su akí obchodnici.... auto ma cenu 250...chalan dal dotoho 60 tisic pred mesiacom...aj tak to predava a preda to nakoniec za 210 = ze zato dostal 150 = 6000e?![]()
![]()
Rad by som sa v tom aute previezol...