... všetko o BMW ...
eko.fresh napísal:Mohla az na to ze to auto je s tym motorom mrtve, chyba mu krutak na jeho vahu.... a pri GTcku sa zrovna 7000ot. nehodi
kačo napísal:takze dnes som bol testovat 745i ... ten motor je famozny, vďaka barabas , zajtra budem testovat 545i a v utorok idem pozriet 2 645ci
bmwmpower82 napísal:
podla mna to je ok , a urcite je rychlejsie ako 90 % aut na ceste :)
a spotreba niekde uplne inde :)
bmwmpower82 napísal:
podla mna to je ok , a urcite je rychlejsie ako 90 % aut na ceste :)
a spotreba niekde uplne inde :)
hyde21 napísal:
Tak ci tak si myslim ze do toho auta bude Kaco davat LPG, a tam nie je dovod sa uchylovat k 3litru ked moze dat 4.4.
Pokial neratame O-kruzok na ktory si treba dat pozor, nie je s tym 4.4 motorom problem. Manualna prevodovka sa davala aj do 645i/650i (ale bolo ich malo). 650i je ale uz dost draha a ten motor ma myslim priame vstrekovanie paliva, cize tam by LPGcko prichadzalo do uvahy iba ako system kvapalneho vstrekovania od Vialle alebo JTG Icom a tam su dva problemy - vysoka cena systemu a nepouzitelnost u nas koli cistote LPG paliva.
dodoIPD napísal:a potom sa mi ozvi ze co s M3
hyde21 napísal:650i je ale uz dost draha a ten motor ma myslim priame vstrekovanie paliva, cize tam by LPGcko prichadzalo do uvahy iba ako system kvapalneho vstrekovania od Vialle alebo JTG Icom a tam su dva problemy - vysoka cena systemu a nepouzitelnost u nas koli cistote LPG paliva.
1morok napísal:ak je to ten istý motor ako v 750i tak to nebude až taký problém, kamošovi montovali nejaký obyčajný český systém asi za 1700eur
a funguje to, akurát niekedy blikne check