o tom O-kruzku som sa uz informoval a tragicky by som ho nebral
momentalne mam e46 M3 a zistil som, ze sportiak nieje pre mna. Je velmi prijemne to agresivne zrychlenie, ale skor hladam sportovo elegantne kupe (manazerske kupe

)
eMko som si za rok uzil do sytosti (ziady okruh, ani palenie gum a robenie hluposti) a urcite viem, ze opat pojdem do auta od M divizie, no najskor to bude e92. Momentalne chcem kupe 8 valcove. E63 splna vsetky moje poziadavky (opakujem sa, ze momentalne) a na e92 40t nemam

servis by som tak isto nevidel tragicky, kedze doma sme mali 2roky jednu z prvych e65 (je pravda, ze sme menili par riadiaciek a tak isto komplet iDrive) ale bol to servis v pohode (iba Bavaria ZA).
Kamarata mam elektrikara velmi dobreho s bohatymi skusenostami s BMW, zaroven mam aj cloveka so super diagnostikou, cize predkupna obhliadka bude naozaj dokladna.
zaujima ma, ci ma e63 rezervu, alebo je to podobne riesene ako u e46 m3 opravnou sadou. Po skusenosti, ze mi roztrhalo pneu na dialnici (2km za Sencom) a ja bez rezervy, zdvihaku a kluca na kolesa by som to nerad opakoval, ale prezijem to