... všetko o BMW ...
laco321 napísal:a to ze som na BMW fore som dufal ze nic nebude riesit, chcel som pocut objektyvny nazor.
laco321 napísal:Preco myslis ze to FWD a AWD je to zlo?FWD a AWD je ak som dobre pochopil umiestnenie motora ?Kde maju ten odkupny bonus a ako to funguje??preco myslis ze budem platit za prihlasenie tolko?Prihlasenie u nas by ma malo stat za obsah 2.0 okolo 400-500 E + prenostne spz a niake poplatky u nas.
laco321 napísal:pozri chcem 2.0 alebo 1.8 d pretoze to chcem priviest a nechcem platit vela za KW !dalsia vec chcem naftu pretoze menej zerie a auto budem poziciavat aj mame lebo casto chodi do zahranicia pre tovar tak sa jej skvor zide 2.0 ako 3.0 a celkovo, najskvor som chcel 3.0 a dat si tam nejaky milltek alebo tak vyfuk ale nakoniec ma to preslo a raadsej si kupim 2.0 usetrim na vyfuku lebo tam sa neoplati dat a usetrim ties na poistkach a na nafte , ale nabuduce si isto kupim 3.0 (minimaaalne)
laco321 napísal:Prosim vas ktore motory su najspolahlivejsie ?
Kallon napísal:
nepochopil si to, kazdy kto je tu na BMW fore ma rad znacku BMW a preto ti "neodporuci" inu