... všetko o BMW ...
laco321 napísal:z talianska Veľa stastia :)) a hlavne nekupuj multitronicPreco myslis?Na 3jku staci aj 2.0 alebo 1.8d nie?Ide o to ze sa snazim hladiet aj na spotrebu a ties na vysku hav. poistky a hlavne za 2.0 budem platit zhruba 400E za kubaturu ked to doveziem a za 3.0 by som platil okolo 1.400 Etakze tak .Chcem to isto dovies pretoze myslim ze sa to to o moc viac oplati ked su tam auta lacnejsie a hlvne su tam dobre cesty a mam veciu sancu ze nebudu stiahnute KM pretoze tam je to trestne a celkovo sa lepsie staraju o auta...
Creoon napísal:z talianska Veľa stastia :)) a hlavne nekupuj multitronic
laco321 napísal:Ahojte, neviem sa rozhodnut medzi audi A4 alebo bmw 3 rocnik nejaky od 2008 do 2010 (ten novsi model) obsah motora nejaky 4valec naftu .Po auto by som chcel ist do nemecka alebo talianska ale asi do nemecka co myslite kde radsej pozerat auta?Aky typ motora by ste mi odporucali?Za rady dakujem.
Kallon napísal:
Citroen C4 jednoznace, ine ani neries
laco321 napísal:ha ha mam c1 to staci !preco myslis?
caknakist napísal:I kdyby to audi bylo ze zlata, tak FWD, nebo AWD auto je pro řidiče zlo....
Kallon napísal:
treba byt objektivny, v zime urcite FWD alebo AWD je lepsia volba
laco321 napísal:Preco myslis ze to FWD a AWD je to zlo?FWD a AWD je ak som dobre pochopil umiestnenie motora ?Kde maju ten odkupny bonus a ako to funguje??preco myslis ze budem platit za prihlasenie tolko?Prihlasenie u nas by ma malo stat za obsah 2.0 okolo 400-500 E + prenostne spz a niake poplatky u nas.
laco321 napísal:Preco myslis ze to FWD a AWD je to zlo?FWD a AWD je ak som dobre pochopil umiestnenie motora ?Kde maju ten odkupny bonus a ako to funguje??preco myslis ze budem platit za prihlasenie tolko?Prihlasenie u nas by ma malo stat za obsah 2.0 okolo 400-500 E + prenostne spz a niake poplatky u nas.
laco321 napísal:je to nahon prednych alebo all kolies... preco myslis ze je to zlo?oboje?aj qatro?