... všetko o BMW ...
Gabo10 napísal:Vždy ked sa rozpráva o prednom či zadnom náhone si spomeniem na toto http://youtu.be/dZTTn2gq67I?t=3m2s
Kallon napísal:hej, len toho snehu a poladovice tam toho bolo maloRWD by tam len presmykoval na mieste, FWD trosku presmyk a pohne sa
Gabo10 napísal:Na snehu v tomto súhlas FWD je lepšie na rozbeh z miesta,ale ked sa to rozbehne tak RWD oceňujem viac pretože cítiš čo to auto robí na tej ceste a menšia šanca že ťa prekvapí musíš byť ostražitejší a v zákrutách ani nehovorím.
Minulý rok som jazdil aj na prednom aj na zadnom náhone v zime a musím povedať že v zadnom som sa cítil bezpečnejšie v zákrutách aj ked som nemal stabilizačné ani nič podobné pretože som proste vedel čo to auto robí navyše radosť z jazdy musí byť
PeqpeK napísal:zhrnme to takto:
ak clovek proste nema sofersky cit (alebo niekedy proste nema chut byt v strehu a chce sa len dostat z bodu A do bodu B), tak je prenho lepsi predny ako zadny nahon
ale urcite sa tu este par stran budete natahovat o hovadinach aby boli temy pekne neprehladne
voMacK napísal:A este k tomu rozbiehanu - aj to plati len na rovinke, ci miernom kopceku. Pri intenzivnejsom stupani uz opat vyhrava RWD. Vidim to casto napr v JAsnej, ked na zbernom parkovisku bezne ludia na OCtavkach sa otacaju a na spatecky vychadzaju na hornu cast parkoviska, zatial co ja zapnem DTC a veselo si to poprdkavam az hore. [kde potom veselo zapadnem do najblizsieho zaveja a som v pici![]()
]
voMacK napísal:A este k tomu rozbiehanu - aj to plati len na rovinke, ci miernom kopceku. Pri intenzivnejsom stupani uz opat vyhrava RWD. Vidim to casto napr v JAsnej, ked na zbernom parkovisku bezne ludia na OCtavkach sa otacaju a na spatecky vychadzaju na hornu cast parkoviska, zatial co ja zapnem DTC a veselo si to poprdkavam az hore. [kde potom veselo zapadnem do najblizsieho zaveja a som v pici![]()
]
PeqpeK napísal:tak tomuto snad ani sam neveris
cize na rovinke zostava RWD pozadu ale do kopca mu to ide rozbiehat lepsie?![]()
majitelia octavii zrejme nevedia jazdit(mnohi nevedia, co je to ASR/ESP) a nemaju take dobre gumy ako ty, tak bude podla mna pes zakopany
Kallon napísal:
treba byt objektivny, v zime urcite FWD alebo AWD je lepsia volba
Rottwa napísal:
GTFO