... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maiki napísal:nebola to taka bloncka? co dosla s matom (cierne coupe s RCckami) opytam sa ho![]()
/edit
ano bola to ina, fotky su ale este vo fotaku a cakaju na triedenie a spracovanie
deejaytommmi napísal:kedy chcú sem pribudnúť?![]()
maiki napísal:to netusim, fotky su v matovom fotaku a netvaril sa ze by sa mu moc do toho chceloale budem ho otravovat trosku
maiki napísal:
heroe napísal:Ako chalani viem že ma možno zožeriete teraz ale:
1. Všetci píšete že na prvý krát dobré, to sa veci nedajú urobiť na prvý krát bez chyby? či slováci také veci neuznávajú?
2. Celý deň som strávil posúvaním sa s autom kvôli slalomu na ktorom som sa akurát tak zakaždým stratil (to mi nevadí to je len moja nešikovnosť). Ostatných chalanov som vôbec nevidel jazdiť. Trať nebola poriadne označená pričom pripomienky k jej označeniu boli už 3 dni pred zrazom.
3. DJ podľa toho čo som počul, resp. nepočul hral asi tak 3 hodiny dokopy......
4. Všetci ste sa tu báli ako sa tam vôjde 500 áut pritom miesta tam bolo habadej.
5. Drifteri za celý čas čo tam boli oddriftovali možno 200 m, inak iba bezcielne pálili gumy, dokonca podľa môjho názoru dosť ohrozovali ľudí či už mimo dráhy alebo na nej, nehenevajte sa ale za drift to nepovažujem.
6. Bufet mimo diania, i keď nepochybujem o jeho kvalitách nemal som z neho ani len súchý rožok, práve kvôli tomu kde bol.
7. Žiadny iný program okrem nevydareného slalomu.....
8. Veľmi a ale veľmi chýbal večerný program, ale beriem že nikto žiadny nespomínal takže to len taká pripomienka.
Na druhej strane:
1. Skvelí ľudia!!!
Suma sumárum:
Prešli sme 250 km kvôli tomu aby sme sa posúvali v kolóne pri slalome a išli si ľahnúť o 23:00 do stanu, avšak aspoň sme stretli super ľudí.
Rada odo mňa, vykašli sa na nejakú akciu na ukončenie sezóny alebo čo, choď sa radšej pozrieť za chalanmi na Dobrú Nivu a Carat. Označ tento ročník číslom 0. , a začni chystať na ďalší rok ročník číslo 1. My budeme veľmi rozmýšľať či sa nám oplatí prísť, ale dúfam že áno![]()
Samozrejme ďakujeme za vynaložené úsilie, prajeme veľa šťastia pri ďalšej akcii a hádam sa uvidíme.
Hajecek napísal:samozrejme treba prijat aj kritiku a myslim ze tato je namieste :) ... urcite sa to dalo dotiahnut uplne na 100% ale podla mna to je nemozne... drifty mali vyzerat uplne inak a hlavne mali na ne prist este dalsi ludia ale k tomu sa uz nebudeme vracat, trat to iste ale predsa bolo aj video na fb a aj tu a dalo sa to naucit lepsie ... pravdepodobne bude aj zraz na uzavretie tejto sezony a ak sa podari ... mozno spravime este nieco velke fakt velke co tu este asi nebolo ale to uz bude trochu vacsia spolupraca aj s inymi ludmi uvidime ako to dopadne ... nechajte sa prekvapit
ondrej320d napísal:tak z dobrej nivy si treba brat priklad to je pravda ! :)
buco napísal:
chystame sapar aut zo zahoria tak sme zvedavy
a tesime sa
na dobru nivu
michaltt napísal:Ja som bol spokojny, splnilo to moje ocakavania (az na pocasie). Program mohol byt pestrejsi, to je pravda - bolo to trocha chaoticke.
Asi jedine, co mi vadilo bol ten neohladuplny "drifter", ktory robil ramus vsade kde sa dalo - aj tam kde nemusel. Hadzal si to bokom okolo dole zaparkovanych vozidiel a viacero ludi sa stazovalo (hlavne popod svoj nos). To auto robilo neskutocny ramus. Chapem ze chalan sa asi nema kde vyblbnut ale ocakaval som, ze pocas toho, ako sa bude presuvat z miesta na miesto tak nebude palit gumy na kazdom rohu. Boli tam deti, nejake psy a neraz som skoro dostal infarkt ked sa chalan rozhodol ze da cmuk obmedzovacu ked som bol chrbtom meter od auta.
Dufam, ze na buducom rocniku bude krajsie pocasie, nejake to sedenie pod stanom, nejaky stanok pre deti...v podstate veci, ktore byvaju na kazdom lepsom zraze![]()
Tesim sa na dalsi rocnik. Dufam ze vyjde pocasie a vychytaju sa veci, ktore nebolo na 100%. Zorganizovat takuto akciu urcite nieje jednoduche. Nebol som na Nive c.1 ale som presvedceny ze tiez to nebolo tip-top. Je logicke, ze ak ma niekto za sebou uz niekolko takych akcii, tak tie dalsie sa robia s vacsim nadhladom.
Aj ked sme prvykrat trtkali tak to nebolo na 100%.
PS : Trochu ma zarazilo v akom ubohom stave tam boli niektore vozidla. Viem, ze nie kazdy ma na servis, niekto je student alebo nezaraba tolko, aby si mohol dovolit nahradne diely navyse, lakovacky a pod. ale ked na to nemam, tak si nekupim BMW. Ak sa to niekoho dotklo, tak sa ospravedlnujem. Pisem len svoj nazor. Ale dolezite je mat vypeckovanu hudbu a "loket z vokna".