... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
matoE36 napísal:chalani a taka podotazka...co bude ak nam nebude priat pocasie?....co dufam ze bude krasne slnecno horucoale predsa...vsetko sa moze stat...

Vyzera to na krasny slnecny den a prijemnych 27-29 stupnov
  Vyzera to na krasny slnecny den a prijemnych 27-29 stupnov  

patres napísal:Napustajte bazeny , berte kremy na opalovanieVyzera to na krasny slnecny den a prijemnych 27-29 stupnov

Dnes hadam budem mat mapku od policajneho zboru z uzatvorenymi uliciami. Od PD to bude OK podla poslednycj info. Z BA a PN to musim este preverit , bo hlavna ulica v TO (nadjazd , hlavna ulica vedla kasarni a nejake vedlajsie) budu uzavrete kvoli mestekej erzete Rally Tribec.
Ale nebojte sa alternativne skratky najdem pre Vas pre pohodlne dostavenie sa pred Tesco
Cesta do V.R. by mala byt bez problemov, tí ktory chodia castejsie vedia. (obchvat, zopar dediniek a sme tam)
Zatim.
Patres
 Ale nie cestu do TO poznam velmi dobre a aj TO poznam urcite viac ako ostatny "Blavaci" takze kedze je uzavreta hlavna cesta budem vas vediet donavigovat po bocnych ulickach.
 Ale nie cestu do TO poznam velmi dobre a aj TO poznam urcite viac ako ostatny "Blavaci" takze kedze je uzavreta hlavna cesta budem vas vediet donavigovat po bocnych ulickach. 

GOMEZ napísal:počasie dufam vyde, už sa silno tešim
 vidime sa
 vidime sa  

maiki napísal:mam pre teba matrošvidime sa

E36 328i coupe AKTUAL
 E36 328i coupe AKTUAL 

pribinacik napísal:kto vsetko ide z TN a okolia? aby som vedel ku komu sa mam pridat po ceste (pripadne niekto este z IL koho nepoznam, alebo dubnica ....)

a JERSEY je tušim tiež z IL alebo DCA  (dones mi prosim ta ten vosk 3Mkovy jeden diki)
 a JERSEY je tušim tiež z IL alebo DCA  (dones mi prosim ta ten vosk 3Mkovy jeden diki) E36 328i coupe AKTUAL
 E36 328i coupe AKTUALmokr napísal:ak niekto ma nejake nalepky bmwklub.sk na okna tak by som si ich tam rad odkupil