... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
matoE36 napísal:chalani a taka podotazka...co bude ak nam nebude priat pocasie?....co dufam ze bude krasne slnecno horucoale predsa...vsetko sa moze stat...
patres napísal:Napustajte bazeny , berte kremy na opalovanieVyzera to na krasny slnecny den a prijemnych 27-29 stupnov
![]()
Dnes hadam budem mat mapku od policajneho zboru z uzatvorenymi uliciami. Od PD to bude OK podla poslednycj info. Z BA a PN to musim este preverit , bo hlavna ulica v TO (nadjazd , hlavna ulica vedla kasarni a nejake vedlajsie) budu uzavrete kvoli mestekej erzete Rally Tribec.
Ale nebojte sa alternativne skratky najdem pre Vas pre pohodlne dostavenie sa pred Tesco![]()
Cesta do V.R. by mala byt bez problemov, tí ktory chodia castejsie vedia. (obchvat, zopar dediniek a sme tam)![]()
Zatim.
Patres
GOMEZ napísal:počasie dufam vyde, už sa silno tešim![]()
maiki napísal:mam pre teba matrošvidime sa
pribinacik napísal:kto vsetko ide z TN a okolia? aby som vedel ku komu sa mam pridat po ceste (pripadne niekto este z IL koho nepoznam, alebo dubnica ....)![]()
![]()
mokr napísal:ak niekto ma nejake nalepky bmwklub.sk na okna tak by som si ich tam rad odkupil