... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
GOMEZ napísal:všetci tam idú![]()
![]()
matoE36 napísal:
to dufam bo ked pojdem sam z BA iste tam netrafim ale ak pojdeme viaceri urcite sa dostavim na miesto urcenia vcas
TheProzac napísal:
Sameho ta nenechame ist :) Mohli by sme dohodnut dajake startovacie miesto take cca okolo deviatej rano. Moj navrh je OMV na obchvate. GPS 48.17699,17.191908. Ale prisposobim sa :)
maiki napísal:tak... buducu stredu sa dohodneme na stretku, aj ked ja som povodne nechcel ist po dialnici, nech nemusim kupovat znamku, ale pre pokoj v rodine si ju kupimrayo pedal ze mi prispeje
rayo.svk napísal:ja by som sa rad starej vyhol...isiel som tade raz a druhy krat uz nechcemskoro zo mna vytriaslo dusu
maiki napísal:dohodneme sa v stredu, ale ja som tiez za staru, mam lepsiu spotrebu a casu bude dost na cestuostane viac benzinu na patresovu sikanu
![]()
patres napísal:AK mate navigaciu tak na prvej strane su aj suradnice presne miesta kde sa stretavame.
TheProzac napísal:
Sameho ta nenechame ist :) Mohli by sme dohodnut dajake startovacie miesto take cca okolo deviatej rano. Moj navrh je OMV na obchvate. GPS 48.17699,17.191908. Ale prisposobim sa :)
maiki napísal:dohodneme sa v stredu, ale ja som tiez za staru, mam lepsiu spotrebu a casu bude dost na cestuostane viac benzinu na patresovu sikanu
![]()