... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

hehe ja suhlasim sak too ze je nas tu zopar..a kolko tu chodi po TO takych co ani o fore nevedia...a ked som aj dakomu blikol kukal ako ze ci mi nedrbe...Reku ok kaslem na nich...asi im zacnem rozdavat dake ustrizky za stierac ze de nech zabludia pri brazdeni po nete...
 hehe ja suhlasim sak too ze je nas tu zopar..a kolko tu chodi po TO takych co ani o fore nevedia...a ked som aj dakomu blikol kukal ako ze ci mi nedrbe...Reku ok kaslem na nich...asi im zacnem rozdavat dake ustrizky za stierac ze de nech zabludia pri brazdeni po nete... 

patres napísal:Som rad ze sa k tomu priklanate kladne.....dufam ze sa este prida aj viacej ludi......
dracik.bmw - s tymi letakmi to nie je zly napad....
100RM - ja uz ani neblikam...lebo ked som par krat blikol tak hned zdvihali ruky ci mi nejebe

mirec napísal:hmmmmm, do TO by som mohol dobehnut aj ja.
Ved to je za rohom
 A ked dame spicha poobede mozme ist na letisko  si potom zasantit trocha
  A ked dame spicha poobede mozme ist na letisko  si potom zasantit trocha  ..hehe
 ..hehe 
											Peppo napísal:s tymi letakmi to moc neprehanajte, spravite s toho masovu akciu, vsetci sa stretnete a budete na seba kukat ako puci...
ked sa stretavaju ludia z fora - tak sa poznaju aspon z pisania... ale takyto "nahodny" okoloiduci sa s tebou mozno ani rozpravat nebudu...
dojdite raz za mesiac do BA - spravime mega stretko a bude pokoj..

100RM napísal:By som sa pridal ked budem v TO :-) Parkrat som niekoho preblikol, dvaja odzdravili a asi 6 sa skoro vydr...lo do priekopy
 ..boo mam tu na sidlisku jedneho na 530d zelenej mlady chalanisko a chodi ako keby mu patria celeTO uz som ho x-krat zdravil a nic reku ok patkan...
 ..boo mam tu na sidlisku jedneho na 530d zelenej mlady chalanisko a chodi ako keby mu patria celeTO uz som ho x-krat zdravil a nic reku ok patkan...