... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maiki napísal:myslim ze toto zvladneme , akurat tie kolajnice sa pojdu sikmo inak to prekluckujeme podla mna bez vacsich problemov
vdaka mirec
M1R3C napísal:Začiatkom 20. storočia založil Karl Friedrich Rapp firmu Bayerische Flugzeug-Werke (BFW) na výrobu motorov do lietadiel. V roku 1916 dostala mladá spoločnosť lukratívnu zákazku od firmy Austro-Daimler na dvanásťvalcové motory do lietadiel. Aby mohol Karl Friedrich Rapp rozbehnúť výrobu, potreboval väčší kapitál. Oslovil dvojicu investorov Camilla Castiglioniho a Maxe Frize a spolu založili novou spoločnosť Bayerische Motoren Werke (BMW).
EDDY napísal:Zdravím ak nám to víde tak prídem ja z polovičkou (E36 coupe ) aj s kamarátom tak isto na 36ke coupe..... a samozrejme záleží od počasia
Vlado Behun napísal:
Sorry chalani, ale asi ani ani :-), farby atd. pochadzaju zo symbolov baworskej vlajky
http://www.logoblog.org/bmw_logo.php
SmartBastard napísal:ale uz ziadne OT
Dufam ze prides aj Ty
voMacK napísal:22. sa trepem smer TN -> BA, rad by som sa zucastnil, ak mi do toho nic nepride :)
otazka - kolko mam pocitac cca cas, od zjazdu z D1 pri Trnave na miesto stretnutia? Pri ten Mc Donalds, ci kde to je vlastne. Cca 10 - 15 minut?
Driver67 napísal:stihnem prist len tak tak o 14tej... neviem vobec ako to tam najdem:D
ked uz tam budeme vsetci spolu mohli by sme si spravit opekačku a podpalit nejaku hondu civic alebo niekoho zo skurvenehých fiaťákov.
voMacK napísal:22. sa trepem smer TN -> BA, rad by som sa zucastnil, ak mi do toho nic nepride :)
otazka - kolko mam pocitac cca cas, od zjazdu z D1 pri Trnave na miesto stretnutia? Pri ten Mc Donalds, ci kde to je vlastne. Cca 10 - 15 minut?
Driver67 napísal:stihnem prist len tak tak o 14tej... neviem vobec ako to tam najdem:D
ked uz tam budeme vsetci spolu mohli by sme si spravit opekačku a podpalit nejaku hondu civic alebo niekoho zo skurvenehých fiaťákov.
coWon napísal:mozme zacat aj vojnu.. vlada uz je dole, teraz dame prezidenta