... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

HAZARD napísal:v takej zime?berem cajik do kufra a pohariky

maiki napísal:mam si zobrat svoj, alebo budes mat pohar aj pre mna
no som zvedavy na tu cestu...

ku tej ceste bol som na s4 a presli sme - auto je dost nizko a vpredu je spojler . Treba ist opatrne a prejde sa viem aj kade bez ujmi na zdravy
 ku tej ceste bol som na s4 a presli sme - auto je dost nizko a vpredu je spojler . Treba ist opatrne a prejde sa viem aj kade bez ujmi na zdravy  fotil som iphonom s doškrkanym fotakom aj ked to nieje boh vie co tie fotky pridam ich sem. Zajtra tam vybehnem znova a natocim video podrobne aby ste nepicovali vsetci. Jedmoducho povedane ked sa chce tak sa da .
 fotil som iphonom s doškrkanym fotakom aj ked to nieje boh vie co tie fotky pridam ich sem. Zajtra tam vybehnem znova a natocim video podrobne aby ste nepicovali vsetci. Jedmoducho povedane ked sa chce tak sa da .M1R3C napísal:Sú 2 jeden v meste druhý mimoPiče piatok tam idem s Miškom pozreť na letisko tak vám potom dám viacej vedieť poprípade vám to natočíme a piatok vám sem hodíme video

M1R3C napísal:Pohladaj par stran do zadu a vsetko najdesku tej ceste bol som na s4 a presli sme - auto je dost nizko a vpredu je spojler . Treba ist opatrne a prejde sa viem aj kade bez ujmi na zdravy
fotil som iphonom s doškrkanym fotakom aj ked to nieje boh vie co tie fotky pridam ich sem. Zajtra tam vybehnem znova a natocim video podrobne aby ste nepicovali vsetci. Jedmoducho povedane ked sa chce tak sa da .

uz len to pocasie
 uz len to pocasie
maiki napísal:takze je po probleme, ideme tam...

uz len to pocasie
 ale maiki aj tak treba plan B pre nespokojnych,lowriderov a bojazlivich o svoje auto extremne od spodu
 ale maiki aj tak treba plan B pre nespokojnych,lowriderov a bojazlivich o svoje auto extremne od spodu 

maiki napísal:tak pozri , ideme tam tak ci tak... takze bud letisko, to parkovisko v TT alebo to co janci spominal... ale ak ste tam presli tak to zvladneme...
 Inak tam chodia normálne autá..Lebo tam sa učia nový piloti pilotovať tak tam enchodia na traktoroch
 Inak tam chodia normálne autá..Lebo tam sa učia nový piloti pilotovať tak tam enchodia na traktoroch   
   Fotky sú fotené Iphonom potom  doškriabaným foťákom tak sry za kvalitu
 Fotky sú fotené Iphonom potom  doškriabaným foťákom tak sry za kvalitu  
 toto musime dat
 toto musime dat
maiki napísal:sak to je luxusna cesta 1. triedytoto musime dat

tam sú aj neaké tie hrboli
 tam sú aj neaké tie hrboli  

len aby neboli ludia za mnou prlis nervózni ked pôjdem na jednotke/dvojke. Možno sa proste dám na koniec kolóny nech nebrzdim nejake X5tky
 len aby neboli ludia za mnou prlis nervózni ked pôjdem na jednotke/dvojke. Možno sa proste dám na koniec kolóny nech nebrzdim nejake X5tky 
SmartBastard napísal:Tá cesta nevyzerá az tak zle, uz som dal aj horšielen aby neboli ludia za mnou prlis nervózni ked pôjdem na jednotke/dvojke. Možno sa proste dám na koniec kolóny nech nebrzdim nejake X5tky