... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
M1R3C napísal:Chlapci len tam cesta na letisko nieje bez chybná... Takže potom nenadávajte každé + má svoje -Dúfam sa tam neako dostaneme
salat napísal:pani, to je letisko Boleraz a bol som tam neraz
z prijazdovej cesty budete "nadseny"DD Vyjazd z hlavnej na odbocku k letisku je v dedine, pekne ostra odbocka a zraz peknych 50-60%, lebo cesta je o nieco vyssie ako vedlajsia. (Lowrideri sa potesia
) Ked pojdete dalej, na konci dediny je zeleznicny prejazd starej rozdrbanej kolaje. Nemusim Vam snad hovorit ze je to tam cele roztrepane (aspon bolo ked som tam bol naposledy) a na aute som tade prechadzal ako po schodoch. Dalej je riadne spinava spevnena cesta, tusim velmi stary asfalt s par tak velkymi "hupmi" a prepadmi, ze asi vsetci budeme(te) robit slalom.
Betonova plocha na letisku je viacmenej OK, tam nic strasne nehrozi, ale s trciacou travou a obcasnymi dierkami pocitajte. (to nie je pristavacia draha, len parking/appron)
salat napísal:akoze hej, je to zla cesta, ale seriovym autom to prejdes. Sice to co by si normalne isiel 2 minuty pojdes 10, ale prejdes a ani nesuchnesJe mozne ze tam nieco tento rok s cestou porobili, naposledy som tam bol nejako v marci, takze bohvie... Najistejsie je to ist obzret, ak mozete, chodte a uvidime
Skypco napísal:...ja sa tam asi tiez nedostanem..., Ok sleduj to lebo zatial to vyzera na cely den zle aj konkretne pre Boleraz: http://www.shmu.sk/sk/?page=1186&id=
maiki napísal:urcite pojdeme, lebo napriklad cretino ak to je tak ako pises, tak sa tam nedostane, ked sa plazi...
omrkneme to
maiki napísal:podla shmu ma byt len oblacno, nie dazd...
skor sa bojim tej cesty... dpc
no ked bude zle, tak to fakt cvakneme v TT, je to posledna sanca, takze to musi vyjst... posledna fotka...
Skypco napísal:...neviem co si pozeral, ale podla tohto grafu sa riadim uz dva roky a vsetko v suchu:)..., ved vies ze som jazdec hore bez:)..., ale ta modra v tomto pripade nie je dobra..., pravdaze treba to este den dva dopredu skontrolovat...´