... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
salat napísal:ak nestiham 13:00 v Trnave, fotit sa bude na letisku v Bolerazi, ze ano? Ak tam prideme skor ako kolona, mame niekde cakat, alebo sa pockame na letisku?
PS- kua, ze som ja uz prezul auto, teraz tam budem na 16" :-/ no hadam nebudete robit zaber na disky
maiki napísal:hromadnano stress bude to pravdepodobne z hore takze vobec sa netrap kolesami :)
no na letisko idem prvy ja, kedze som dohodnuty s majitelom, ale ked nas tam niekde na zaciatku pockas/te tak to bude pohoda :) lebo majitel tam nebude, takze neviem kde sa budeme moc rozlozit, mame vymyslenych viac variant, a ktoru nam dovolia, tam pojdeme (letisko bude v prevadzke ten den)
ked tak volaj, cislo tu je
M1R3C napísal:Prvý ide Maiki a za ním idem ja na aute ...Kludne počkajte v Bolerázi hned ak ovletíš tam ak nestíhaš kolónu alebo čo tak ako vletíš do Bolerázu smer od TT prvá do prava a stále rovnoAk od Senice tak posledná dolava pri konci dediny orjentuj sa kludne Podla jednoty čo je tam atam je aj taký rpeistor velký tam môžte počkať ak idete skôr a nás už uvidíte od cesty a pripojíte sa
Jannci napísal:
tam ho rozmontuju cigani![]()
![]()
![]()
Driver67 napísal:ciganov bit zatial nebudeme![]()
ALE CIVICkarov ano!!!!!!!![]()
![]()
laado napísal:ak sa podari, pridem aj ja s mojou e34