... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Arnost napísal:ja mam skludniť?
ako si si narástol od kedy nás poznáš.
tak skludni ty, a pozor na to čo hovoríš ( píšeš)
ty sa staraj o svoje!
Hermo napísal:No nebudem sa do toho pliest ale kde nakupujete ranajky? Lebo ked vidim kolko hustej kase a rambo rozkov papate na ranajky tak mam aj ja chut sa najest
Šubo napísal:Pekne klubaci-vy taka partia a teraz sa tu takto disujete,sa mi nechce verit![]()
Ako mozete takto na Bouboua nadavat-podla mna najveci klubak pan co sa vzdy chytil roboty ako prvy,a to ze ma babu a chodi raz za uhersky rok pozret je normalne podla mna,sam to dobre poznam,aj ked to kamaradov sralo takto mi to teda nedali zozrat Hawk
nori330ci napísal:Subo si precitaj co bou na teba napisal a nevies o co ide presne
Šubo napísal:
Čital som,a ma pravdu-nepomohol som nikomu za tych par krat co som tam bol,robilo sa vtedy na mojom bawe-pricom sa mi nepacil pristup nietorych ludi ktory doslova fusovali a pritom sa na bawe nerobilo nic co by som nezvladol sam,alebo s kamaratom ktory je u timu audi,to dik to nepotrebujem od nikoho (god now!).
nori330ci napísal:dnes sme to rozoberaji na pumpe s boubouom tak nevyzera to tak zle ako je to tu napisane,nikto sa nemusite bat dojst na jar sa fusuje v plnej parade aj s boubouom.praveze ked si narovinu povieme uprimne co nas sere a kazdy si to neha vysvetlit tak to bude v pohode.nikto tu nieje pohadany naopak mame dost pevne vztahy medzi sebou...
Arnost napísal:Džaro je aj tak kiepa