... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
BouBou napísal:Ja to cele chapem tak že som podla vas kokot ze s vami nechodim ven stale, klasika. Vies vlado aj biro je kokot podla teba aj Hermo aj dalsi iný len za to ze nechada s vami stale ven? ja som na nikoho z vas nezacal picovat boli ste to vy a pičujete kvoli mu ze nechodim s vami von, to su pekny kamarati ked pičuju za to ze s nimi nechodim ven, vies mam 2 najlepsich kamaradov a vidim ich raz za 3 mesiace mozno a stale sa na nich mozem spolahnut nech sa stane cokolvek a zdy budu mat cas a vzdy mi zdvihnu telefon
BouBou napísal:Ja to cele chapem tak že som podla vas kokot ze s vami nechodim ven stale, klasika. Vies vlado aj biro je kokot podla teba aj Hermo aj dalsi iný len za to ze nechada s vami stale ven? ja som na nikoho z vas nezacal picovat boli ste to vy a pičujete kvoli mu ze nechodim s vami von, to su pekny kamarati ked pičuju za to ze s nimi nechodim ven, vies mam 2 najlepsich kamaradov a vidim ich raz za 3 mesiace mozno a stale sa na nich mozem spolahnut nech sa stane cokolvek a zdy budu mat cas a vzdy mi zdvihnu telefon
BouBou napísal:Ja to cele chapem tak že som podla vas kokot ze s vami nechodim ven stale, klasika.
BouBou napísal:Vies vlado aj biro je kokot podla teba aj Hermo aj dalsi iný len za to ze nechada s vami stale ven? ja som na nikoho z vas nezacal picovat boli ste to vy a pičujete kvoli mu ze nechodim s vami von, to su pekny kamarati ked pičuju za to ze s nimi nechodim ven, vies
BouBou napísal:mam 2 najlepsich kamaradov a vidim ich raz za 3 mesiace mozno a stale sa na nich mozem spolahnut nech sa stane cokolvek a zdy budu mat cas a vzdy mi zdvihnu telefon
Arnost napísal:
klud nič také nenapísal, a neni v poradí na dojebanie![]()
![]()
![]()
![]()
Kesko napísal:
Ty Roman sa zobud a pišem to posledny krat ešte raz sem Lena niečo napiše a si skončil nadobro aj s Ulterom. Ja mam plne zuby tvojho osočovania skurveneho. Kolko krat som ta vozil kade tade a ked si rozjebal auto kto ta vyvažal a po diely a je jedno kade a kam . Robil som to preto lebo som ti chcel pomoct a ty tu budeš pičovat, že nedvihnem telefon? Tak prečo ta potom vsade nevozili TI tvoji najlepsi kamarati a volal si mne _?????? Tomu nerozumiem.
Džaro napísal:A ty čo furt do mňa rýpeš, ešte ťa to baví?
Už sa ukludni do piče.
Arnost napísal:
ty tu nevyskakuj ano!
zato že "máš" 530d si nemysli že je s teba največší klubák.
sklopím pekne uši a šúcham nohami.
BouBou napísal:Arnost a džaro to robite so srandy alebo co?
Džaro napísal:Ty tiež nevieš o čo ide tak sa do toho nestaraj, dobre?
Džaro napísal:
Vôbec tu nejde o auto, pičoval si do mňa už dávno predtým.
Tak skludni hormón, už ma to nebaví počúvať tie tvoje narážky na mňa.