... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Kesko
Kraj: Trenčiansky

Re: FUSERKLUB TN-okolie foto+pokec

Pondelok, 3. Januára 2011, 12:54

nori330ci napísal:
Ty sa moc neozyvaj bou ty si to tiez dojebal na plnej ciare!a niesu to len moje slova,su to slova aj klubakou co ostali klubakmi v hocijakej situacii,ale nic na telo len ti vraviim ze si kiepa :D :mrgreen:

=D>
E34 535i LPG 230 PS
VW Golf 1.9 TDi 120 PS

EX AUDI S8 D2 360 PS
EX E36 M3 3.0 Coupe
EX E36 325i Coupe
EX 2 X E30 325i Coupe

BouBou
Auto: 318i E30 Turbo M10

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:00

ja som nic nedojebal. a neni som nejaky šubo čo kokot pomoze a pičuje, ak sa nemilim tak ako ste vy pomohli nekedy mne tak som pomohl aj ja a pomohl som vam dost, hlavne vladovi , šak aj on mne, A to ze nemam peniaze sa vozit tolko preto musim byt jebnuty? som zvedavi ako by sa tebe chodilo na fuserkluby a kavičky bez auta no mne napicu lebo. ani vlado keby mal chodit pesi alebo sa vozit s nekim stale tak ho to nebude bavit, keby som sa mohol vozit tak ako v lete neni problem, lenze ja mam teraz mesacne 40eur na setko chapes na chodenie von kupovanie dielov benzin a setko mozne a jeden fuserklub ma na benzine vide 10eur tak keby sa ide fusovat to este miniem ale byt cely mesiac doma nic si nekupit len koli tomu aby som setky svoje peniaze minul na kavičky to ozaj nie, v lete som mal k dispozici benzin od rodicou zadarmo tak isto aj diely a 70eur na sprostotsti takze to sa zilo lebo islo do pice 300mesacne
Som zvedavi nordik keby ty mas 40eur na chlast aj na benzin aj cigarety na setko proste ci by si sa vyvazal tolko?
Tento mesiac som uz kupil vanos za 30eur a to je pre mna prednejsie aby mi slo v poriadku auto a malo mensiu spotrebu ako ist na kavičku, Zaujmave ze minulu zimu si ma vlado nevidel aj mesiac nekedy a nenadaval si na mna
///..Kto nezažil nepochopí..///
E36 320i Coupe - Lagunengrun metalic
[size=150]E30 318i Coupe - M10 Turbo
Obrázok

GOMEZ
Auto: 318TDS & GOLFII

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:11

BouBou napísal:
ja som nic nedojebal. a neni som nejaky šubo čo kokot pomoze a pičuje, ak sa nemilim tak ako ste vy pomohli nekedy mne tak som pomohl aj ja a pomohl som vam dost, hlavne vladovi , šak aj on mne, A to ze nemam peniaze sa vozit tolko preto musim byt jebnuty? som zvedavi ako by sa tebe chodilo na fuserkluby a kavičky bez auta no mne napicu lebo. ani vlado keby mal chodit pesi alebo sa vozit s nekim stale tak ho to nebude bavit, keby som sa mohol vozit tak ako v lete neni problem, lenze ja mam teraz mesacne 40eur na setko chapes na chodenie von kupovanie dielov benzin a setko mozne a jeden fuserklub ma na benzine vide 10eur tak keby sa ide fusovat to este miniem ale byt cely mesiac doma nic si nekupit len koli tomu aby som setky svoje peniaze minul na kavičky to ozaj nie, v lete som mal k dispozici benzin od rodicou zadarmo tak isto aj diely a 70eur na sprostotsti takze to sa zilo lebo islo do pice 300mesacne
Som zvedavi nordik keby ty mas 40eur na chlast aj na benzin aj cigarety na setko proste ci by si sa vyvazal tolko?
Tento mesiac som uz kupil vanos za 30eur a to je pre mna prednejsie aby mi slo v poriadku auto a malo mensiu spotrebu ako ist na kavičku, Zaujmave ze minulu zimu si ma vlado nevidel aj mesiac nekedy a nenadaval si na mna

Nevadte sa tu , klub je o ludoch a nie o autach, ale Bou musim ti dat zapravdu, je to openiazoch, ja to poznam mam to tak isto ](*,)
Obrázok
E36 318 TDS touring
GOLF mk2 1.6 GTD GREEN POWER

Arnost
Autor témy
Auto: krhla kachle x2

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:18

chlapci tak treba čosi robiť, ja som na strednej chodil zo školy do roboty aby som mohol chodiť na kávičky.

noro535i
Auto: e34 535i turbo

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:20

ale boubou nikto ti nehovori ze si jebnuty ani sa tu nesnazim ta nejako urazat,ale toto co vravis su vyhovorky,lebo ked si nepoznal lenku ti bolo jedno s kym sa vozis na fuserkluby,simmyslis ze je pre mna problem ked idem do garaze zbehnut pre teba?ano pre teba je problem lebo nieze nemas benzin ale nemozes ist z domu prec(podotykam toto si myslia vsetci!)
a ty si myslis ze na pumpe mynieme 10 €?si na omyle 1,16 kava a caj.ak aj to je pre teba moc tak do garaze sme doniesly kavu caj cukor salky lyzicky a varnu kanvicu a popijame,kecame atd. robime male veci teraz cez zimu a nesisime doma nechodime si skusat z0-100 sami vecer.
a nevypravaj ze ty radsej budes fusovat doma,lebo ta to nebavy v restike s nami sedet(sice neviem v akej?!) vzdy si chodi s nami kdekolvek sa dalo a vobec ti nevadiklo ze ta vladko vozi na golfe tak sa prestan vyhovarat jednoducho povedz ze mas doma lenku a nemozes si dovolit ist s nami von

BouBou

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:23

Lenze arnost to boli ine casi teraz mozem ist akurat doprdele povedz mi kde by som mal robit ked pridem zo skoly o 15:00 cize by som robil az do vecera, a stejne by som kupil diely na auto lebo ja radsej davam peniaze do niecoho co mi ostane cize do dielov na auto. a myslis ze sa mi tam chce chodit ked se len na mna pičuju že nechodim a na co som pomohol si ani nespomenu
Obrázok

GOMEZ
Auto: 318TDS & GOLFII

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:26

eby tu mame my taky fušerklub čo by som za to dal :-k ale sak niekedy snáď #-o
Obrázok
E36 318 TDS touring
GOLF mk2 1.6 GTD GREEN POWER

noro535i

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:26

BouBou napísal:

roman teba je do toho kokot ci ja raz zacas sa najebem ako kazdy mlady normalny a to ze fajcim je tiez moja vec a nevikrikuj moc lebo este nevies ako Ty dopadnes.a takisto som chodil na strednej do roboty ze skoly aby som sa uzivil aj ked som mal frajerku!a pisem ti este raz ze davnejsie ti bolo jedno ZE TA VOZI VLADO NA GOLFE TAK SA NEVYHOVARAJ NA TO ZE NEMAS NA BENZIN LEBO SI NEMAL NA BENZIN NIKDY

noro535i

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:28

BouBou napísal:
Lenze arnost to boli ine casi teraz mozem ist akurat doprdele povedz mi kde by som mal robit ked pridem zo skoly o 15:00 cize by som robil az do vecera, a stejne by som kupil diely na auto lebo ja radsej davam peniaze do niecoho co mi ostane cize do dielov na auto. a myslis ze sa mi tam chce chodit ked se len na mna pičuju že nechodim a na co som pomohol si ani nespomenu

co tu vikrikujes ze si nespomenieme co si pomohol.tymto sa neobhanaj lebo kazdy pomohol nejako

BouBou

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:31

ale ja mozem s vami chodit ale mna to ozaj nebavi a ak si myslis ze ma lenka nepusti tak preco potom chodim kde tam zo samom alebo inde, lenku do toho netahaj ta s tym nic nema. proste za posledne 2 mesiace mamka s tatkom zacali setrit lebo nemaju peniaze tak logicky ich nemam ani ja, a mna nebavi , nebavi sa vozit s niekym v aute to ze ma to kedysi bavilo neznamena ze ma to bude bavit teraz, aj teba norko bavilo kedysi gumovat a palit gumu nabijat a teraz sa vyhovaras ze nemas peniaze zrazu a vtedy si ich mal,
Obrázok

Arnost
Autor témy

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:35

BouBou napísal:

tak radšej nebudeš mať nič a sedeť doma na riti?
čo myslíš že ja som mal akú školu? každý boží den nultá, a na celej škole sme naša trieda odchádzali posledný. nebol som o 12tej doma. ale ked som chcel ísť s chalanmi von tak som si musel zarobiť, nedostal som od rodičov.
možeš si nájsť brigádu, cez týžden budeš robiť a možeš mať aj na diely aj na benzín na sobotnú fušovačku.

Kesko

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:35

nori330ci napísal:
ale boubou nikto ti nehovori ze si jebnuty ani sa tu nesnazim ta nejako urazat,ale toto co vravis su vyhovorky,lebo ked si nepoznal lenku ti bolo jedno s kym sa vozis na fuserkluby,simmyslis ze je pre mna problem ked idem do garaze zbehnut pre teba?ano pre teba je problem lebo nieze nemas benzin ale nemozes ist z domu prec(podotykam toto si myslia vsetci!)
a ty si myslis ze na pumpe mynieme 10 €?si na omyle 1,16 kava a caj.ak aj to je pre teba moc tak do garaze sme doniesly kavu caj cukor salky lyzicky a varnu kanvicu a popijame,kecame atd. robime male veci teraz cez zimu a nesisime doma nechodime si skusat z0-100 sami vecer.
a nevypravaj ze ty radsej budes fusovat doma,lebo ta to nebavy v restike s nami sedet(sice neviem v akej?!) vzdy si chodi s nami kdekolvek sa dalo a vobec ti nevadiklo ze ta vladko vozi na golfe tak sa prestan vyhovarat jednoducho povedz ze mas doma lenku a nemozes si dovolit ist s nami von

V podstate si napisal vsetko tak ako to je. TAKA JE PRAVDA ROMAN MYSLI SI CO CHES A KLUDNE TO DAJ PREčITAT AJ LENKE. Suhlasim s tym čo napisal Nori a nie len ja len malo kto ti to povie. Patril si medzi na s a tvoje trapne vyhovorky, že nemas penaze tu neobstoja. Vieme aka je pravda a ani len neskus mi tu niečo napisat, že sak ja som ti pomohol viac ako ty mne len pojdem pod tvoje okna s tu V 8 a nebudes spat do rana to ti garantujem. Pomahali sme si navzajom preto aby sme nechodili po servisoch a vzajomne sa niečomu priučili nie preto aby si tu ty vyčital, že si niekomu niečo pomohol. Vždy si to robil z laskou a sam si sa ponukol a zrazu ti to vadi, že si nas nezučtoval. Na s to trapi, že si sa tak zacal spravat pretože si bol iny bol si jeden z nas a zrazu je vsetko inak. Neviem prečo ta Lenka štve proti nam kto jej čo spravil.
E34 535i LPG 230 PS
VW Golf 1.9 TDi 120 PS

EX AUDI S8 D2 360 PS
EX E36 M3 3.0 Coupe
EX E36 325i Coupe
EX 2 X E30 325i Coupe

Džaro
Auto: Dračia cicina

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:38

GOMEZ napísal:
eby tu mame my taky fušerklub čo by som za to dal :-k ale sak niekedy snáď #-o

Gomez ty sa do toho čo motáš, keď nevieš odkial vietor fúka?
Ani raz som ťa nevidel ani na jednej káve alebo fušovačke a máš tu veľké reči.
Tak piss off!
Bou bou ty si sa sám dojebal, furt len s Lenkou keď sme ťa so Samom viezli do Jai Puru tak samo chcel ísť na minútu do markusu za chalanmi a ty si furt nakladal, že nie nie nie on by ťa do tej čajovne potom hodil ale ty si tam nechcel ísť ani na chvílku.
A to, že nemáš na benzín a pičoviny sa nevyhováraj. Keby sa mám nasierať za také pičoviny, že na novú sa nechodí fušovať tak by som bol červený ako repa ale ja to mám v piči a obetujem sa a idem za chalanmi do TN hoc kedy.
A nikto ti nekáže furt chodiť na aute. Tiež idem do TN busom a Nordyk je ochotný a príde pre mňa na stanicu trebars, aj Romanko to tak spravil.

noro535i

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:41

[quote="BouBou"]ale ja mozem s vami chodit ale mna to ozaj nebavi a ak si myslis ze ma lenka nepusti tak preco potom chodim kde tam zo samom alebo inde, lenku do toho netahaj ta s tym nic nema. proste za posledne 2 mesiace mamka s tatkom zacali setrit lebo nemaju peniaze tak logicky ich nemam ani ja, a mna nebavi , nebavi sa vozit s niekym v aute to ze ma to kedysi bavilo neznamena ze ma to bude bavit teraz, aj teba norko bavilo kedysi gumovat a palit gumu nabijat a teraz sa vyhovaras ze nemas peniaze zrazu a vtedy si ich mal,[/quote

tak potom si dobry kamarat ked uz ta to s nami nebavi,to si Vladka vyuzival?
kokot chodis von so samom ked mi sa mhovoril ze nikam nechces chodit von koli lenke
mna to bavi aj teraz ale nechcem rozjebavat silenty lebo uz su pred smrtou a ked si driftujem rozjebavam svoje auto nie tatkove z a takove penieze a dzarko ta nevytklacil z klubu to SI SA SAM VYTLACIL Z KLUBU!

Arnost
Autor témy

Pondelok, 3. Januára 2011, 13:42

Džaro napísal:
Gomez ty sa do toho čo motáš, keď nevieš odkial vietor fúka?

klud nič také nenapísal, a neni v poradí na dojebanie :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných