... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Arnost napísal:mal by som sa naučiť retušovať, a to najšpinavšie auto preč.
GOMEZ napísal:alebo skorej umývať...
BouBou napísal:Nazdááááár tuto je ten šťastlivec ktory pochadza z bavlnarskej a prave vyhral 1.Cenu odomna za to ze ma kazdy vecer zobudi ked nalozi 4000, je to bmw 318i sedan facelift mimochodom velmi pekný zachovaly a v kozi
1.Cena je: ze ked pojdem okolo jeho domu najblizsie vecer, tak tak mu zakrutim na jednotke do obmedzovača pred domom ze sa zesere
BouBou napísal:keby mal aspon ISko alebo sestvalec ale preco ma musi budit zrovna pojebany styrvalec 85kW. Vanos som spravil tak mu ukazem nh sa presveci na vlastne oci jako to chodi (samozrejme oproti jeho autu) lebo v nasom fuserklube chodia vsetky auta jak khhookot , ja by som navrhoval Zakrutit aj na 530D lebo sak to ma krutak to sa zebere pekne , bolo by dymu jak 3 boubouy
a este som zabudol na 318tds co ty na to arnost keby sme dali moje letne gumy ti spalit ? by grcal cely bmwklub s toho
BouBou napísal:Nazdááááár tuto je ten šťastlivec ktory pochadza z bavlnarskej a prave vyhral 1.Cenu odomna za to ze ma kazdy vecer zobudi ked nalozi 4000, je to bmw 318i sedan facelift mimochodom velmi pekný zachovaly a v kozi
1.Cena je: ze ked pojdem okolo jeho domu najblizsie vecer, tak tak mu zakrutim na jednotke do obmedzovača pred domom ze sa zesere
BouBou napísal:Tak BMW 328i sme dohodnuty, najblizsie ked pojdem okolo tak chod k oknu ok?DDDD
BouBou napísal:BMW 328i : ale moje ta mozno zobudi lebo rachot to robí solidny tie gumy ked sa krutia a ten motor na 6700