... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:luciq napísal:balino napísal:no a teraz to nikomu nevadi ze to tu zasierame?
akurat som kcela pisat, ze vratte sa k povodnej teme, som nemala ani zacinat
si bola na babe?zevraj bolo suprovo...maros nepovedal ani zazitky
balino napísal:luciq napísal:balino napísal:BlackMW napísal:balino napísal:no a teraz to nikomu nevadi ze to tu zasierame?
moze sa to kludne presunut do temy klub fuserov bmw
no stvrtok ceme fusovat pred zrazom co na to lucia?
mna sa maros pytat nemusi ci moze alebo nemoze fusovat alebo ist na zraz.. a ani sa ma nepyta ..
ja len ci nemate njaky plan no
luciq napísal:balino napísal:luciq napísal:balino napísal:no a teraz to nikomu nevadi ze to tu zasierame?
tentokrat som kcela ist, ale nedalo sa ... v stredu odovzdavame priestor, a cely vikend som balila sroby, celkom 10paliet to vyslo .. a aj tak to neni este vypratane .. marosko mal zmjesane pocity tusim :) vymysla ze ma slabu kaaru, ale nevim, to asi nebude tym iba
luciq napísal:balino napísal:luciq napísal:balino napísal:BlackMW napísal:balino napísal:no a teraz to nikomu nevadi ze to tu zasierame?
moze sa to kludne presunut do temy klub fuserov bmw
no stvrtok ceme fusovat pred zrazom co na to lucia?
mna sa maros pytat nemusi ci moze alebo nemoze fusovat alebo ist na zraz.. a ani sa ma nepyta ..
ja len ci nemate njaky plan no
ja som kcela ist do kina v stredu,ale nieco montuje, a stvrtok nevim este .. som sa kcela ist vozit ties, ked nebude velka zima tak zoberem aj hauka, a teda ked KONECNE spravi miesto vzadu lebo hauko us je velky a tasky
Mimo napísal:TiTAN napísal:a teraz vyslo uz aj novelizovane vydanie, ktore je vsadene do dnesnej doby
![]()
![]()
![]()
lol tak toto ti vyšlo![]()
![]()
![]()
balino napísal:luciq napísal:balino napísal:luciq napísal:balino napísal:no a teraz to nikomu nevadi ze to tu zasierame?
tentokrat som kcela ist, ale nedalo sa ... v stredu odovzdavame priestor, a cely vikend som balila sroby, celkom 10paliet to vyslo .. a aj tak to neni este vypratane .. marosko mal zmjesane pocity tusim :) vymysla ze ma slabu kaaru, ale nevim, to asi nebude tym iba
a cim to bude?
TiTAN napísal:a teraz vyslo uz aj novelizovane vydanie, ktore je vsadene do dnesnej doby
![]()
![]()
![]()
luciq napísal:ja som kcela ist do kina v stredu,ale nieco montuje, a stvrtok nevim este .. som sa kcela ist vozit ties, ked nebude velka zima tak zoberem aj hauka, a teda ked KONECNE spravi miesto vzadu lebo hauko us je velky a tasky
TiTAN napísal:na mna nenajde nic len vrtaky titanove, no ale uz je to OT riadne ale novu temu kvoli tomu vytvarat nejdem