... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
BlackMW napísal:gusto napísal:Staci tam dat regulator o ktorom som pisal a vies si zadok zavriet v podstate uplne...
Kop do spojky - s tym som zacinal, ale podla mna je prave toto najdrastickejsia metoda, ja oblubujem prave shift lock![]()
Kazdopadne si stiahni Drift Bible s Keiichim, vela z toho pochopism, tiez som na to kukal donekonecna..![]()
14t. forintov je cca. 2 000 Sk
Jasne, da sa vyrobit, ale aby bola aspon podobna tejto, dostanes sa na velmi podobnu sumu, tak som zvolil jednoduchsiu cestu..
za 2 litre neni o com.. poriesim ai ia..
len po madarsky neviem ani nadavat ..
vie mi niekto prelozit tento volant ?
http://racing-shop.hu/ShopItem.aspx?siID=1000147389#
vdaka
Bavo1 napísal:Chlapec moj neviem ci to je 100% preklad ale asi takto: (350-es átmérő 90-es agymélység s mindez flokkolva,totál mint egy Sparco) = priemer 350, hlbka 90 vyzera ako od Sparca. Ale neviem co je to Flokkolva... Asi nejaky potah,
gusto napísal:Iba mimochodom - zajtra sa dvaja SK jazdci zúčastnia záverečného preteku Czech Drift Series v Prahe na Strahove. Jeden z nich som ja osobne, druhým je Noro Kováčik z Košíc. Držte nám palce a tí čo môžete a chcete, kľudne prídite fandiť![]()
web organizátora: www.driftchallenge.cz
daweed napísal:Tak akurat som pozeral ceske drift-forum ze jak kto dopadol a zistim, ze cela akcia bola zrusena bo ze organizator prenajal iny pozemok ako ten na ktorom sa jazdilo... Takze dosli fizli a cele to zrusili a bol konec... Co viac dodatakurat mi je luto Nora ze dosiel az z kosic... to asi nasere