... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Bavo1

Streda, 14. Novembra 2007, 19:52

BlackMW napísal:
gusto napísal:
Staci tam dat regulator o ktorom som pisal a vies si zadok zavriet v podstate uplne...
Kop do spojky - s tym som zacinal, ale podla mna je prave toto najdrastickejsia metoda, ja oblubujem prave shift lock :lol:
Kazdopadne si stiahni Drift Bible s Keiichim, vela z toho pochopism, tiez som na to kukal donekonecna.. :roll:
14t. forintov je cca. 2 000 Sk
Jasne, da sa vyrobit, ale aby bola aspon podobna tejto, dostanes sa na velmi podobnu sumu, tak som zvolil jednoduchsiu cestu..

za 2 litre neni o com.. poriesim ai ia..
len po madarsky neviem ani nadavat ..
vie mi niekto prelozit tento volant ?
http://racing-shop.hu/ShopItem.aspx?siID=1000147389#
vdaka

Chlapec moj neviem ci to je 100% preklad ale asi takto: (350-es átmérő 90-es agymélység s mindez flokkolva,totál mint egy Sparco) = priemer 350, hlbka 90 vyzera ako od Sparca. Ale neviem co je to Flokkolva... Asi nejaky potah, :roll:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 00:36

Bavo1 napísal:
Chlapec moj neviem ci to je 100% preklad ale asi takto: (350-es átmérő 90-es agymélység s mindez flokkolva,totál mint egy Sparco) = priemer 350, hlbka 90 vyzera ako od Sparca. Ale neviem co je to Flokkolva... Asi nejaky potah, :roll:

zeby semis ?
diky moc!
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

gusto
Autor témy
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 02:29

Za tie prachy skôr flock, a do toho by som teda nešiel...
Black, ak chceš, bude na predaj môj OMP WRC.

M3driver

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 17:13

gusto napísal:
Za tie prachy skôr flock, a do toho by som teda nešiel...
Black, ak chceš, bude na predaj môj OMP WRC.

Gusto ten zoberem ja...
M3 -> Ducati

Bavo1

Piatok, 16. Novembra 2007, 08:38

Nemas za co...

A co je to FLOCK???

gusto
Autor témy
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Sobota, 17. Novembra 2007, 15:41

Iba mimochodom - zajtra sa dvaja SK jazdci zúčastnia záverečného preteku Czech Drift Series v Prahe na Strahove. Jeden z nich som ja osobne, druhým je Noro Kováčik z Košíc. Držte nám palce a tí čo môžete a chcete, kľudne prídite fandiť :D
web organizátora: www.driftchallenge.cz

Tubular
Kraj: Prešovský

Sobota, 17. Novembra 2007, 18:46

gusto napísal:
Iba mimochodom - zajtra sa dvaja SK jazdci zúčastnia záverečného preteku Czech Drift Series v Prahe na Strahove. Jeden z nich som ja osobne, druhým je Noro Kováčik z Košíc. Držte nám palce a tí čo môžete a chcete, kľudne prídite fandiť :D
web organizátora: www.driftchallenge.cz

tak drzim palce Norovi, inak dost som zvedavy na to ako to dopadne, kedze je to pocasie take ake je a este sa neslo CDS na mokru alebo dokonca na snehu, skoda ze nepridem, je to daleko ale asi to bude zaujimavy zaverecny pretek. 8)
E46 3148Ci (1999)

orech
Auto: BMW E46 330d

Sobota, 17. Novembra 2007, 19:36

Hosi ked uz sme pri teme, ja som mal na e34 zavareny diferak, ale nie koli driftom, ale preto, ze nevydrzal a bolo to alternativne riesenie, a ako za ten cca mesiac mi to polosi vydrzali, sice to bol len 2-liter... jedine co islo ko, boli gumy... tie boli total shade na shalat, a to som jazdil kludne, ved som bol rad ze to auto drzi po kope, ako smykol som sa len sem tam...

A samozrejme ze Slovakom v CZ drzim palce.
BMW E 46 330d a nejaky ten faaace zmeneny

"I get goose bumpz, when the bass
pumpz"

BMW - Push it to the limit

daweed

Nedeľa, 18. Novembra 2007, 20:07

Tak akurat som pozeral ceske drift-forum ze jak kto dopadol a zistim, ze cela akcia bola zrusena bo ze organizator prenajal iny pozemok ako ten na ktorom sa jazdilo... Takze dosli fizli a cele to zrusili a bol konec... Co viac dodat :roll: akurat mi je luto Nora ze dosiel az z kosic... to asi nasere

M3driver

Pondelok, 19. Novembra 2007, 15:24

daweed napísal:
Tak akurat som pozeral ceske drift-forum ze jak kto dopadol a zistim, ze cela akcia bola zrusena bo ze organizator prenajal iny pozemok ako ten na ktorom sa jazdilo... Takze dosli fizli a cele to zrusili a bol konec... Co viac dodat :roll: akurat mi je luto Nora ze dosiel az z kosic... to asi nasere

fuuha!! no este ze som sa v noci moc nevyspal a nemohol som ist! to by ma fakt nasralo, ist z KE ani nehovorim...
M3 -> Ducati

bmw M3

Nedeľa, 25. Novembra 2007, 23:06

Aj ked to bolo fakt dost daleko nastastie som isiel autovlakom.Ale aj tak ma to mrzi ze sa to zrusilo necakal som ziadne skvele umiestnenie pretoze cesi su uz davno inde ale chcel som hlavne tie batle si vyskusat.Ostava len dufat ze sa uz take nieco nebude stavat.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní