Chodim na carat viac-menej pravidelne, posledne 3 rocniky tam aj spavame ale tento rok bol moj posledny spací. Zacinam byt asi stary a pomalicky mi lezie na nervy resp.vadi viac a viac veci.
Nehodnotim tento rok uplne negativne, lebo v podstate som nic zasadne negativne nezazil, celkom dobre sme sa s kamaratmi zabavili, dal som jeden sprint, pozreli drifty, videli zopar pekne urobenych aut..atd
co mi vadilo:
2 ukradnute stolicky, cize od piatku 23:00 do soboty 13:00 sme s priatelkou nemal na com sediet
maly pocet toaliet
v sobotu o 11:00 uz nebola v cisterne voda
v programe bolo napisane, ze V PIATOK PO 22:00 JE ZAKAZANE JAZDENIE PO AREALI, OKREM PRICHODOV A ODCHODOV, zvladnutie povazujem za dost velky fail a alibizmus od organizatora, lebo sa tam celu noc prehanalo milion aut a nikto nic nerieslil..frajer na dieselovej e46 tam robil slalom v rychlom tempe medzi pneumatikami...
Jednoducho som sa tam ja osobne necitil bezpecne, sem-tam som mal obavu o frajerku a o auto. Zase nehovorim, ze som sa klepal od strachu

Do buducich rokov musi organizator zvysit pocet SBS-károv, kludne nech tam beha jedna policajna hliadka...jednoducho zvysit dozor nad ludmi a zabezpecit co najpokojnejsi chod celej akcie.
Samozrejme platit v sobotu plne vstupne, za kapely, ktore clovek nevidi, sa mi tiez velmi nepozdava, ale tak listok ma stal 7,50€ na zlavomate

O upravenych autach sa ani nema vyznam vyjadrovat, lebo u nas je to jedna velka bieda. Ale nastastie sa vzdy nieco najde, na co sa da pozerat :) V tomto su lepsie "brucholezecke" zrazy