... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Atmo napísal:
ta e92 je do toho obrazku vlozena priserne
Hajecek napísal:hej super... mozes spravit ty
HAZARD napísal:Odhliadnuc od vsetkeho ja sa zucastnim rad.akurat nechapem tvojej politike.beries na seba naklady a okreses ich vstupnym alebo si myslis,ze sa na tu akciu vsetci zlozia?lebo ak ti aj mesto prenajme na akciu tak pri tvojom programe tam musis mat hasicov a sanitku,plus nejaky bufet by sa hodil,mozno by som vedel dohodit a hudba cize neni to len tak.ja uz som nad podobnym uvazoval preto sa pytam lebo naklady nato ma trocha odradili...a ak aj si to chces len na den prenajat tak by muselo prist cca 120 aut inak pochybujem ze by sa ti niekto chcel skladat po 15e takze byt tebou este to cele prehodnotim a pozistujem povinnksti a az potom sa pusti do niecoho podobneho ale drzim palce a ako vravim rad pridem podporit...
Atmo napísal:chlapci chlapci vidim ze kritiku nezvladate..myslim ze je lepsie tam to auto nedat ako dat ho tam uplne zle..a hej, myslim si ze by som to tam dokazal dat lepsie
maniaczv napísal:
ved ste v BA nie ??? ci len kraj ?? ved vas tam je \ velka e36 crew!! keby ste mu pomohli s organizaciou by nebolo spatne a dat kafe dokopy partiu zlozit sa na prenajom priestoru....atd atd ... sam to urcite nezvladne ...
maniaczv napísal:netreba robit mega zraz pozri na chalanov ked robili zraz v Topolcanoch zabava bola vzdy vyborna nemaju tam ziadny stanok na obcerstvenie ani WC nemavali ..robil to hlavne Patres a Drako a este Miska im pomahala ak si dobre pamatam proste sme si zajadzili pokecali a kazdy si to zucastneny chvalili ze sa super zabavili takze myslim si ze na zaciatok zraz v takomto style nieje vobec zly .....a sveci aj o tom ze motoTV po navsteve ked boli v TO zraze tak na ich stranke zraz taktiez pochvalili... a bolo to uplne jednoduchy zraz ludi ktory maju radi BMW
a keby bola chut a vznikla u vas v BA dobra partia a bol by aj 2 rocnik atd atd tak sa moze kazdy rok nieco pridat a zlepsovat ...
to je moj nazor tak sme zacinali aj s chalanmi v BB\ZV ... kazdy tu davate dobre ze aby tam nezavolal aj sexy umyvanie a fotenie na prvy zraz a aj casomieru si tam nema zaobstarat profii ???a kazdemu pred auto slnecnik a pre deti pieskovisko a aj rovno bazen ... Taketo reci si nevsimaj lebo to ti len zobere chut
Jurildo napísal:ak je 500e len za prenajom miesta na jeden den tak 50 aut po 10e je malo, nie???
vezmi si, ze DJ vezme za den tak 100e minimalne (mam kamosa, co hrava stuzkove, svadby atd. a tam bere za cca 12 hodin 200-250e). naozaj ako niekto spominal, potrebujes mat asi aj sanitku, keby nieco a to je tak 100-200e. potom prenajom vycapov, grilov atd. nemam vobec sajnu(nvm, ci ti niekto pride len tak s vlastnymi tymito vecami, ze si zarobi, ked preda za den mozno 100 ciganskych, 100 piv a 100 kofol... to sa mu ani neoplati) dalej treba nachystat nejake stanky na registraciu do sutazi, ludi ktori tam budu sediet, tie ceny atd. atd.
proste toto je o hovne, ked to budu robit 2-3 ludia. najprv sa treba realne dat dokopy (aspon 5-10 ludi), urobit si predbezny rozpis nakladov, polozavazne zistit ucast ludi a potom rozmyslat, ci sa to vobec oplati (v zmysle, ze sa pokryju naklady, nie ze niekto ma na tom zarabat samozrejme)
ja sa s velkou pravdepodobnostou zucastnim, i ked to je akurat vikend pred mojimi statnicami. aj by som pomohol s organizaciou, no teraz to nebude z casoveho hladiska mozne...