... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Jurildo napísal:ja hajzel nepotrebujem, opriem to hocikde![]()
uz mi teda ostava len: vidime sa tam
nech sa paci ... na co cakas???? pusti sa do toho ...ci zas len prazdne keci??? ne ze neznesiem kritiku mne je to ukradnute, lebo s tym vytvorom nemam nic ... len milujem takych ako si ty co vsetko zkritizuju a nic nevymyslia.. ak by si napisal toto sa mi nepaci a dal nejaky navrh, nepoviem ani slovo AMEN a nic v zlom
HAZARD napísal:hajcek ja som ti to nepisal ako kritiku.rad ti s tym pomozem a pridam ruku k dielu.dam ti kontakt na dj a viem teaoreticky vybavit bufet s ciganskou a palcainkami...mozno s nejakou klobasou by sa este dalo dohodnut.dalsia vec ze ten kto ti tam da bufet zvacsa plati on ze moze prist na akciu ako prenajom nakolko on si ide zarobit...ale nakolko to nebude az tak masova akcia tak si myslim ze by stacilo ak by proste prisiel a nic nepytal,nic nedaval len predaval to co vsetci budu chciet...ja sa nesnazim ta odradit len som chcel aby si si to premyslel a nenamotal sa do nejakej picoviny...takze ked budes potrebovat pomoct s niecim kludne pm...
ps:skus to rozoberat vo svojeje teme nech ich nezlucujeme dokopy s touto a su vsetky info v tej jednej...tu moze byt tak pozvanka ak vy to neikto prehliadol...