... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Sodap napísal:
no neviem, mal som pocit, ze tam nieco bude, aspon z toho co sa pisalo pred caratom, ale nevadi, zas ma nechytajte za slovicka, ved sa nestazujem, dobre bolo, len som asi nieco zle pochopil a preto som ocakaval viac, co ja viem
Sodap napísal:
no neviem, mal som pocit, ze tam nieco bude, aspon z toho co sa pisalo pred caratom, ale nevadi, zas ma nechytajte za slovicka, ved sa nestazujem, dobre bolo, len som asi nieco zle pochopil a preto som ocakaval viac, co ja viem
coWon napísal:
mne zhorel ksichtvyzeram jak neger...
bolo dobre a nezabudnem na rozslapanu cigansku v tvojom aute
inac super partia a uz sa tesim na buduci rok... k fotaku som sa este nedostal, potom ti dam vediet a poslem ti linku do ss...
inak nikto nema odfoteneho toho typka co nam tam drichmal na travniku pri mojom stane(festivalovy člen)
dracik.bmw napísal:Toho sa bat nemusis....Chlapci z TO urcite neaku najebavku spojenu zo zrazom urcite zorganizuju...Ved nikto od nas este sklamany dufam neodchadzal...A ked urobime stretko v septembri tak na miesto kde sa chodi spat to vecer zije disco ako hovado..Ale uvidime ako vsetko dopadne..Ale urcite sa ma kazdy kto pride naco tesit...A na takychto miestnach zrazoch su aspon neni taky kkti ako chodia na Tuning zrazy...Aspon zatedy...Bo ked sa nieco podobne stane aj u nas tak vsetko padne kvoli par individuam-...Zazil som na poslednom zraze poriadane BMWKLUBOM
!
maiki napísal:neviem ci ste boli pozerat na drifty, ale pred obedom este ked boli kvalifikacie, tak popri trati pred tribunou za plotom presiel chalan s roztrhanymi riflami, trcal mu zadok, a vsetci mu tlieskali, a on si proste isiel... ocividne mimo
coWon napísal:Balino... mam pre teba reklamaciu... z coho su tie vlajky... servitok? (: