... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Roman804 napísal:..........stretnutie na festivale abo necem takem .??..http://www.minikvas.sk/index.php........mne chybal pri príchode náš stan prišli sme okolo 17.20 a audina už pekne svietila z diaľky, stánky mali slabý výber,ale ked tí stánkari nechcú viac zarobiť ich vec a aspoň som mal dietu a chýbali veľmi tie babenky čo si balino sľuboval,myslím, že nie mne, ale klubu,no ale ostané bolo všetko super, z mojej strany by to mohlo byť do nedele,ako aj s nejakým programom podľa mna by prišlo viac ľudí takto na jednu noc sa viacerým niekde z dalej ani nechcelo, ale aj tak bolo fajn fajn fajn,navrhujem dať nejaké stretnutie bmw klubu kľudne na nejakom festivale vikend sa zabaviť
zmätkar napísal:Hej hej bolo super az na tu hudbu a na to ze niekto zdemoloval Sodapovi auto aj ked parkoval medzi mnou a stanom. Chýbala mi tam nejaky program, posedenie v ramci klubu kde by sme mali moznost spoznat sa..a škoda, ze sa zrusili tie baby![]()
Chcel by som sa podakovat za hrusku chalanom co behali s chladnickou![]()
Vdaka Mareko258 ze si dosiel a spestril si nam to tam aspon chalani mali co fotit![]()
Som rad že so vas mohol pohostit.