... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dragunov87 napísal:ja som strasne spokojny. v zivote som este tolko bmw po hromade nevidel. fakt super.
Inak dakujem chalani, okolo mna, super zabava a fajn sme pokecali aj popili, heh
MT-SPEEDY napísal:Presne kvoli takymto kretenom nechodim na taketo velke akcie...
dragunov87 napísal:aj mna pali nosPriatelka uz sa trasie na fotky. Nieco vyberem a zverejnim, nech pomlsaju aj ostatny clenovia
inak ciganske frcali v piatok o 106, v aute, pod autom, na tricku, proste vsade. ale musim podotknut ze na carate kde som videl najvyssie cislo na aute 5680, takze pocitam ze minimalne 10.000 ludi a& len jeden stanok s obcerstvenim? TRPNE A UBOHE !!! 1,5 hodiny aby clovek cakal na posrate zhorene jedlo? to ma sklamalo najviac.
PavelKedro napísal:
kkt z piešťan na tej Honde tuším podla tých nálepok
bolo to super akurát som tam bol sám jak kôl v plote tak som sa moc nebavil - nikoho nespoznal okrem Inscene! nebolo kde parkovať, stiesnený plac
dragunov87 napísal:.........kamos mal 5987..takze bolo asi aj vacej jak 10 litru ludi ..aj mna pali nosPriatelka uz sa trasie na fotky. Nieco vyberem a zverejnim, nech pomlsaju aj ostatny clenovia
inak ciganske frcali v piatok o 106, v aute, pod autom, na tricku, proste vsade. ale musim podotknut ze na carate kde som videl najvyssie cislo na aute 5680, takze pocitam ze minimalne 10.000 ludi a& len jeden stanok s obcerstvenim? TRPNE A UBOHE !!! 1,5 hodiny aby clovek cakal na posrate zhorene jedlo? to ma sklamalo najviac.
tunerxxl napísal:palene sa nepokazi takze sa uvidi a ece budu snad aj tento rok nejake akcie aspom drako z patresom nieco zorganizuju nejaku najebavku
Sodap napísal:Troska ma len mrzi, ze okrem BMW stanu sa tam nic kluboveho nekonalo, teda ja osobne som si nic nevsimol![]()
Vedel by som si kludne tento zraz predstavit len pod znackou BMW....ved aj v driftoch sme prevládali
Mimo napísal:čo mirec, zmeníš si pozadie?![]()
Miro528 napísal:Co "klubove" by sa tam malo este konat ?????