... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dodoIPD napísal:No toto je dost dobra otazka, kedze ludia co to vacsinou riesili uz niesu aktivny.
Stan je, a verim ze sa bude dat pozicat, akurat neviem kto sa toho ujme.
Dragon2311 napísal:ja na carat idem ale nebudem na klubovom parkovisku ked tak ak bude nejake scitanie v sobotu alebo tak tak dobenem aby nas bolo co najvaic :) idem od piatku len budem s partiou
M3driver napísal:predpokladam ze stan bude moct prebrat niekto zo "zoznamu" (kompetentni vedia akeho) a podpise zanho aj zodpovednost. odporucam zaobstarat ho dopredu aby to nedopadlo ako naposledy.
co sa tyka parkovania, pre BMW klub, ako dlhodobo najpocetnejsi klub, bude urcite vyhradene parkovanie. treba dohodnut detaily (napr. s Davidom) a potom na mieste aspon 3-4 ludi ktori parkovisko ohradia ak uz nebude (a budu ho potom strazit aby niekto nezrusil ako naposledy)...
chembos napísal:maiki mozes somnou pocitata myslim ze aj Gomez sa prida somnou
Len treba doladit to stymi organizatormi a klubovy stan, len otazne je, ci niekdo z ,,kompetentnych´´ pojde na carat
salat napísal:inac, budem tam aj ja, budem sa tam ponevierat s RC autami (RC drift, RC Rally, Onroad)... tak Vas velmi rad spoznam aj osobneAk si budete chciet zajazdit s RC autom, len sa popytajte na predsedu, alebo prosto na "Salata", klubakom moje driftidlo aj pozicam
chembos napísal:maiki mozes somnou pocitata myslim ze aj Gomez sa prida somnou
Len treba doladit to stymi organizatormi a klubovy stan, len otazne je, ci niekdo z ,,kompetentnych´´ pojde na carat
salat napísal:inac, budem tam aj ja, budem sa tam ponevierat s RC autami (RC drift, RC Rally, Onroad)... tak Vas velmi rad spoznam aj osobneAk si budete chciet zajazdit s RC autom, len sa popytajte na predsedu, alebo prosto na "Salata", klubakom moje driftidlo aj pozicam