... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
GOMEZ napísal:JJ rad sa pridam, len aby nas tam "skorej "pustili, nie ako naposledy

ten materiel na ohradenie nahodou niekde nieje? ze to niekto zbalil a ma to doma?
 ten materiel na ohradenie nahodou niekde nieje? ze to niekto zbalil a ma to doma? 

maiki napísal:no ja mozem dojst urcite skor, mne to je jedno, nemam problem,
akurat z toho co si napisal viem doniest len to kladivo, ostatne zohnat neviemten materiel na ohradenie nahodou niekde nieje? ze to niekto zbalil a ma to doma?
stan som este nestaval, ale urcite pomozem, ked mi niekto povie co ma robit
 Stan tam stavat
 Stan tam stavat  
  LoooL
 LoooL  Ak tam budem cez noc tak si sklopim spolujadzcove sedadlo, zapnem vyhrievanie, vylozim nohy na palubovku, otvorim siber a budem sa divat na hviezdy
 Ak tam budem cez noc tak si sklopim spolujadzcove sedadlo, zapnem vyhrievanie, vylozim nohy na palubovku, otvorim siber a budem sa divat na hviezdy  Este ale neviem ci tam budem cez noc :) Ak hej tak budem celu noc na party, rano 4 redbully a pod ho na sprinty
 Este ale neviem ci tam budem cez noc :) Ak hej tak budem celu noc na party, rano 4 redbully a pod ho na sprinty 

spawner napísal:theprozac: tu ide o klubovy stan BMWKLUBU nie o stan jednotlivca

spawner napísal:theprozac: tu ide o klubovy stan BMWKLUBU nie o stan jednotlivca

Bmw666 napísal:kazdy po ceste na carat zbierat povinne skolacky po zastavkach..
 ja idem sám mestím aj 4 poprípade 2-3 do kufra
 ja idem sám mestím aj 4 poprípade 2-3 do kufra   a kladivo mam aj doma, ja aj dve
  a kladivo mam aj doma, ja aj dve   a možem tiež prisť okolo obeda, nie som obmedzený(teda ak pojdem vobec)
 a možem tiež prisť okolo obeda, nie som obmedzený(teda ak pojdem vobec)  
GOMEZ napísal:to treba dohonúťja idem sám mestím aj 4 poprípade 2-3 do kufra
a kladivo mam aj ja aj dve
 ak bude zavrete auto, triast sa a alarm nehukat... nerusit pls
 ak bude zavrete auto, triast sa a alarm nehukat... nerusit pls  

maiki napísal:chalani ale ked tak... len VYSOKO skolacky, pripadne maturantky... ja si spolocnost beriemak bude zavrete auto, triast sa a alarm nehukat... nerusit pls

kto by vedel doniest nejaku pasku, prip. poskytnut?
spawner napísal:z KE nas ide hojne, a nie len BMW ale vselico mozne :) ibnac budeme mat nejaky vlastny parking ako KLUB jak min rok?
 .
. Romeo napísal:aku pasku potrebuješ ?
 hociaku len aby tam daco bolo, ona sa aj tak vnoci strati ked o nu zakopne 10 ludi, ale kym vsetci dojdu aby sme mali ohradene parkovisko
 hociaku len aby tam daco bolo, ona sa aj tak vnoci strati ked o nu zakopne 10 ludi, ale kym vsetci dojdu aby sme mali ohradene parkovisko