... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
BMino napísal:kto ide na carat zo severu?
chembos napísal:isto bude treba este klobasky na grille obracat, to je ta najlepsia roboticka
maiki napísal:chembos ok, dohodnute, ideme do toho, cas sa dohodneme po telefone alebo ss, ale podla mna tak o 13 ked sa stretneme pri brane bude to stacit, alebo o 12, to je jedno... my pojdeme z ba asi 3 auta, remmy prozac a ja, ale to sa este upresni, ci poju seci
podla mna nalepky netreba, resp ja to tlacit nebudem, to bude drahe, co keby sme to spravili ako minuly rok, kupime fixu na sklo a pocislujeme auta, na predne sklo cislo a pod to nick povedzme a vybavene, aj kazdy bude vediet koho auto, aj budeme ocislovani a bude to lacne a umyt sa to da lahko
rozmiestnenie kreslit je zatial zbytocne kym nevieme pocet si myslim, mozno len skica ako to stavat, ked tam uz budeme, tak budeme smerovat auto do nejakeho tvaru
SPARROW napísal:Predmet: 24-25.6.2011//14:00/CaratTuningParty
no bohuzial skor sa mi neda inak by som prisiel ...
a co sa tyka cislovania tak dufam ze sa mi ujde cislo 21a myslim ze tou fixou je to dobry napad
maiki napísal:a to stym pristreskom je super napad, mohli by sme si dak k sebe auta a tam mat gril a posedenie :) my co sa pozname teda... to dohodneme tam :) urcite bude viac grilov a aj pod tym bmwklub stanom sa da byt :) pripad aj okolo neho mozme nastavat auta
chembos napísal:aale nie grilovat pod klubovym stanom, to ee![]()
donesiem ten mensi
maiki napísal:jasne ze nie tam![]()
![]()
po tym tvojim ked tak.. po klubovym sa da posediet, minuly rok tam bolo nic, prazdna plocha, ja si tam dam dostredu auto, ak by to malo byt prazdne
mojho potkana tam vystavim
![]()
pici tesim sa uz na carat
chembos napísal:no hej
prinajhorsiom ak nebude klubovy stan, nastriekame na moj sprejom![]()
a no hej, zas nebudem do caratu spavat
maiki napísal:takze ako prozac pisal, my sa este tu dohodneme co vezmeme a dame vediet, potom dohodneme cas a nieco spachame :)
dracik.bmw napísal:Juuj ako vam zavidim![]()
..Si to teda uzite
![]()
...A bez bolenia hlavy hlavne