... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
chembos napísal:drako ako by mohol byt carat bez bolenia hlavy?
 ci?
 ci?  

chembos napísal:drako ako by mohol byt carat bez bolenia hlavy?
 A aby vas nezmohlo z tolkeho grillovania ako toho dole
 A aby vas nezmohlo z tolkeho grillovania ako toho dole  

FaMart napísal:
kadiaľ chceš ísť? a ktorý dník hlavne

patres napísal:Ja by som vedel aj o presnejsej fotke , ze drako?

GOMEZ napísal:ved tie nalepky na auta ake chcete robit? nestačia take ale 15 x 5 cm? s čislom a podtym bmwklub.sk , šak to len na zraze bude potom to pojde z auta dole?ak hej tak to nei je problem vytlačit na anlepkovy papier ale 200 čisel
macobmw napísal:Tak ako minuly rok vydrzala ta paska do tmy, takze by bolo dobre spravit jakisi plot z aut lenze to je zas na p*** ked tam budu nejaky kkt nadrbany behat, treba nejake to zoradenei aut nakreslit

TheProzac napísal:Pocuvajte grillmasteri co keby sme tam radsej dotiahli jedneho z tych predajcov obcerstvenia nech nam to tam griluje a my budeme sa moct venovat nasim milacikom modrovrtulovym?
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ale tak nie je nad to si to pogrilovat sam... posedis prisom s kamaratmi a je to parada
  ale tak nie je nad to si to pogrilovat sam... posedis prisom s kamaratmi a je to parada  budem robit zle
 budem robit zle 

maiki napísal:a ako ho tam chces dotiahnut, nejake obcerstvenie tam urcite bude, dufam ze viac ako minuly rokale tak nie je nad to si to pogrilovat sam... posedis prisom s kamaratmi a je to parada
skor misko, zozenies tu pasku? ja som sa pytal a mozno budu nejake tycky... a fixku na sklo si berem tak ci takbudem robit zle
 Stan je vraj v Ruzomberoku takze ten urcite niest nebudem
  Stan je vraj v Ruzomberoku takze ten urcite niest nebudem   Idem o chvilu na obednu pauzu do Hornbachu pozriet ze kolko lowa to stoji aby som mal budget
  Idem o chvilu na obednu pauzu do Hornbachu pozriet ze kolko lowa to stoji aby som mal budget   Dufam ze tie nalepky nebudu stat majland co som si objednal
  Dufam ze tie nalepky nebudu stat majland co som si objednal  
TheProzac napísal:Pocuvajte grillmasteri co keby sme tam radsej dotiahli jedneho z tych predajcov obcerstvenia nech nam to tam griluje a my budeme sa moct venovat nasim milacikom modrovrtulovym?

Otazka znie kolko metrov pasky bude treba?
  Otazka znie kolko metrov pasky bude treba? 
 TheProzac napísal:Takze misia pasky:
V Hornbachu stoji 33 metrov 8 euri este pozriem ine shopy na nete nech si viem urobit obraz :) Otazka znie kolko metrov pasky bude treba?

maiki napísal:fuha to je epicky moc, to je drahe jak stetka
ja skusim nasho jedneho dodavatela,
ja to ale tipujem tak na 150-200 metrov.. ci?
 To nieje taka palka pozvete ma na grilovacku
  To nieje taka palka pozvete ma na grilovacku  
TheProzac napísal:
Tych 5 euri co by stalo 250 metrov pasky obetujemTo nieje taka palka pozvete ma na grilovacku
 to si ako vypocital? 33m=8€ a 250m=5€ ?
 to si ako vypocital? 33m=8€ a 250m=5€ ?  wat?
 wat?