... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
chembos napísal:drako ako by mohol byt carat bez bolenia hlavy?
chembos napísal:drako ako by mohol byt carat bez bolenia hlavy?
FaMart napísal:
kadiaľ chceš ísť? a ktorý dník hlavne
patres napísal:Ja by som vedel aj o presnejsej fotke , ze drako?
GOMEZ napísal:ved tie nalepky na auta ake chcete robit? nestačia take ale 15 x 5 cm? s čislom a podtym bmwklub.sk , šak to len na zraze bude potom to pojde z auta dole?ak hej tak to nei je problem vytlačit na anlepkovy papier ale 200 čisel
macobmw napísal:Tak ako minuly rok vydrzala ta paska do tmy, takze by bolo dobre spravit jakisi plot z aut lenze to je zas na p*** ked tam budu nejaky kkt nadrbany behat, treba nejake to zoradenei aut nakreslit
TheProzac napísal:Pocuvajte grillmasteri co keby sme tam radsej dotiahli jedneho z tych predajcov obcerstvenia nech nam to tam griluje a my budeme sa moct venovat nasim milacikom modrovrtulovym?
maiki napísal:a ako ho tam chces dotiahnut, nejake obcerstvenie tam urcite bude, dufam ze viac ako minuly rokale tak nie je nad to si to pogrilovat sam... posedis prisom s kamaratmi a je to parada
skor misko, zozenies tu pasku? ja som sa pytal a mozno budu nejake tycky... a fixku na sklo si berem tak ci takbudem robit zle
TheProzac napísal:Pocuvajte grillmasteri co keby sme tam radsej dotiahli jedneho z tych predajcov obcerstvenia nech nam to tam griluje a my budeme sa moct venovat nasim milacikom modrovrtulovym?
TheProzac napísal:Takze misia pasky:
V Hornbachu stoji 33 metrov 8 euri este pozriem ine shopy na nete nech si viem urobit obraz :) Otazka znie kolko metrov pasky bude treba?
maiki napísal:fuha to je epicky moc, to je drahe jak stetka![]()
ja skusim nasho jedneho dodavatela,
ja to ale tipujem tak na 150-200 metrov.. ci?
TheProzac napísal:
Tych 5 euri co by stalo 250 metrov pasky obetujemTo nieje taka palka pozvete ma na grilovacku