... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

Dragon2311 napísal:a ake dlhe maju byt? vysoke mylsim 50cm ?
 aby to nebolo moc male, nech to je trocha vidno... ked vezmeme do uvahy ze to musi ist este par cm do zeme aby ked do toho nejaky najebac zavadi, aby to cele nestrhol
 aby to nebolo moc male, nech to je trocha vidno... ked vezmeme do uvahy ze to musi ist este par cm do zeme aby ked do toho nejaky najebac zavadi, aby to cele nestrhol

Dragon2311 napísal:naisel som neico pojdem to narezat, len cakam na suseda kym dojde zroboty ma požičanu karbosku. uvidim kolko ich vide kolko budem mat tolko spravim ale myslim ze 10 a viac vide

maiki napísal:

tusim sa coraz viac zacinam tesit na ten carat
 prvy krat zo svojim autom juchuuuu
 prvy krat zo svojim autom juchuuuu   a vodičakom pravdaze
 a vodičakom pravdaze 

maiki napísal:to by bolo super, lebo ja som bohuzial nezohnalked tak prispejem na pasku, to neni problem.. tyciek treba cca 4 rohy + 1 vchod (hoh+1) a ked tak medzi tie rohy este do stredu po jednej.. =cca 8-9 ?

dufam ze sa podeli
 dufam ze sa podeli  alebo aj ja vezmem , da sa na om grilovat, ale s miestom bude problem
 alebo aj ja vezmem , da sa na om grilovat, ale s miestom bude problem  ale sak to kazdy taketo veci bude mat podla mna... stym nebude problem
 ale sak to kazdy taketo veci bude mat podla mna... stym nebude problem
 dobry ste chlapci...listok nemam
 dobry ste chlapci...listok nemam 
rayo.svk napísal:akoze to je dobre...som zodpovedny za nieco a pritom tam asi ani nejdemdobry ste chlapci...listok nemam

a v stane sa mi moc chrapat nechce
 a v stane sa mi moc chrapat nechce 

rayo.svk napísal:no tak mne sa tam moc nece...rytmusa nemusim...voda tam nenia v stane sa mi moc chrapat nechce
ale zase jebat sa do madarska 320 km tiez nic moc

zdenko napísal:tiez ho nemusim ale idem tam kvoli niecomu inemu, dobre sa najebat
 konecne si strngnem aj stebou bratmmmmmmm
 konecne si strngnem aj stebou bratmmmmmmm  na tricku
 na tricku