... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
pepo286 napísal:nebudem pisat za ostatnych ze MY ... ale napisem za seba ze JA som sa tam bavil super .. bol som tam so super ludmi .. posrandovali sme, pogrilovali, pokecali ... a bolo fajn .. zopakujem si to hocikedy
btw .. to odkial ste sli tych 450 km ? z brna ?
Alinko napísal:
Nie z Bratislavy
Alinko napísal:450km bolo obrazneeeee
Alinko napísal:Ahooooj ludia proste co dodat zraz by som si predstavoval trochu inak hlavne viac zabavy pre ludi co na ten zraz dojdu ale tak co uz aspon chalanisko 15 rocny bol v pohodke daval si to.
Ale nabuduce ked viem aky ten zraz bol tak uz nepojdem hlavne nie 450km od domu ale tak nechcem to moc kritizovat ale mali ste tam strasny chaos.
Sak v tych sprintoch uplny chaos.
Ale co uz dufam ze nabuduce tam bude aspon nejaky trebars kks nejaky ja neviem hudobnik.
Alebo sutaze hod hlavou motoru do dialky alebo neviem diskoteka.........atd....
Ale no co uz bol som videl som a nabuduce uz by som na zraz 450 km na vychod nesiel zato mi to nestalo.Ked bude zraz tam na vychode tak nech to stoji zato proste nejaky program.
Ale ked bude tu pre nas Zapadakov Bratislavcanov tak idem:) dik![]()
Alinko napísal:Ahooooj ludia proste co dodat zraz by som si predstavoval trochu inak hlavne viac zabavy pre ludi co na ten zraz dojdu ale tak co uz aspon chalanisko 15 rocny bol v pohodke daval si to.
Ale nabuduce ked viem aky ten zraz bol tak uz nepojdem hlavne nie 450km od domu ale tak nechcem to moc kritizovat ale mali ste tam strasny chaos.
Sak v tych sprintoch uplny chaos.
Ale co uz dufam ze nabuduce tam bude aspon nejaky trebars kks nejaky ja neviem hudobnik.
Alebo sutaze hod hlavou motoru do dialky alebo neviem diskoteka.........atd....
Ale no co uz bol som videl som a nabuduce uz by som na zraz 450 km na vychod nesiel zato mi to nestalo.Ked bude zraz tam na vychode tak nech to stoji zato proste nejaky program.
Ale ked bude tu pre nas Zapadakov Bratislavcanov tak idem:) dik![]()
Ulman napísal:HM...Ona si len napisala svoj nazor nato,,,neutocte na nu hned vsetci:))),,,mne to bol tiez prvy zraz,,,bol som tam , videl som to,,,a pacilo sa mi to;))),,,a mohol som vyskusat aj slalom,,,nato som sa tesil najviac,,,hoci bez chyby som to nezvladol,,,mozno nabuduce...
heroe napísal:Nerieste tu somariny, vzdy sa najde niekto komu sa nepacilo, forum je slobodne tak to sem moze kludne napisat. Ja som tam sice nebol, ale s organizaciou takychto veci mam trosku skusenosti a viem ze to nikdy nevyjde tak ako to chceli organizatori, no pokial su spokojny oni tak nevidim nikde problem. Okrem toho je tu vela clankov o tom, ze bolo super, takze blahozelam. Nabuduce sa mi hadam konecne podari prist.
Nezabudajte ze tie stretka su hlavne o ludoch, ked chces pocuvat hudbu chod na koncert. Ked chces tancovat chod na disku. Ked chces atrakcie chod na kolotoce. Ked chces p....t pozri si televizne noviny na STV. Ale hlavne ked chces byt s ludmi a zdielat spolocne hobby, v tomto pripade je nim BMW, tak chod na BMW zraz.
Lucushka23 napísal:vzdy kritizuju ti ktori sa len pozeraju..
podla mna aj supanie zemiakov o pol 7 rano bola zabavanestala som s rukami v bok a nepicovala, chytila som sa toho co sa nestihalo a hotovo...
inak fajn ze pindas a vytahujes tu ze si z BA ale nepametam si ze by si sa ukazal hoci len na nasich stretkach...
PS: chalani fakt bolo super, a rada pomozem aj nabuduce
BMino napísal:chalani nerieste ho, viem ze to dokaze nasrat fakt statocne ale na druhej strane niekto kto sa tu zaregistruje den po zraze a jeho prvy prispevok je, ze tu ide kohosi zhadzovat... no neni o com a myslim, ze sa mu to tu rychlo vrati![]()
skutocne klobuk dole, musite byt super partia ked ste dokazli nieco taketo, ja som sa na to tesil ako male decko len bohuzial ... nevyslo