... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Alinko napísal:
Mozno sa uz ukazovat zacnem:) v stredu by som mal uz mat doma 316 coupe od mata :) tak sa ukazem:) ako neviem co tu vsetci riesite urcite som nebol jediny komu sa to nepacilo. Proste podla mna tu ide o nazor a myslim ze kazdeho nazor je mozne na tomto fore pustit zo seba takze tak :)
Alinko napísal:
Ja som povedal svoj nazor a tym to pre mna konci.......
Lucushka23 napísal:
no teda :) tak sa budem tesit...
sak pohodka, tym sa uz nic nezmeni, en ma to trochen nakoplo bo aj ja som z BA a v pohode som tam dosla, pomahala a potom niekto kritizuje, mas pravdu niesi jediny, ale ten dalsi je tiez z BA a okolia a tak no....
tak sa teda stredu vidime, dufam ze vies ze sa kona pizza stretko
BMino napísal:
vies, niekedy je lepsie byt ticho
Pežot napísal:Alinko toto nebolo ako tie veľkozrazy, na ktorých sú aj návštevníci bez áut alebo podobne. Toto bol zraz, ktorý spájal ľudí - fanúšikov jednej značky, tak prečo by tam mal niekto hulákať, akože koncertovať?
Thorien napísal:aaale sak pohoda .. zle sme som to pochopil ..a ospravedlnil som sa ze som tak vyletel .. tolko za mna ... ale pravda je taka ze program bol vyveseny :) .. inak nebol taky problem napisat do temy ze co by ste chceli .. v ramci moznosti by sme sa snazili vyjst v ustrety ..ved sme to robili pre Vas ! ... urcite ne pre seba lebo sak sme mali cas sa tak najest aj to neviem ci sa podarilo vsetkym skor ako po zbaleni stanu :)
tolko k tomu .. nebudeme to tu dalej rozoberat ... nikomu sa nic nestalo a zase az taka nuda to nebola ... a to je hlavne :)
P.s.
s tym hadzanim hlavou motora si sa mohol ozvat aj pocas zrazu .. minimalne jeden sikovny mechanik tam bol ... stacilo ukazat ze ktore je tvoje auto a tou hlavou by si do par minut hadzal
Lucushka23 napísal:
no teda :) tak sa budem tesit...
sak pohodka, tym sa uz nic nezmeni, en ma to trochen nakoplo bo aj ja som z BA a v pohode som tam dosla, pomahala a potom niekto kritizuje, mas pravdu niesi jediny, ale ten dalsi je tiez z BA a okolia a tak no....
tak sa teda stredu vidime, dufam ze vies ze sa kona pizza stretko
myroslav napísal:Alinko, akoze nechcem do Teba rypat, uz aj tak sa to tu zbytocne vela rozobera, len tak by ma zaujimalo odkial si sa dozvedel o zraze v Klcove ked si sa zaregistroval na bmwklube az den po zraze???? ja len ci mi nieco neuniklo, nejaka reklama v telke v radiu alebo v novinach?
btw nic proti Tebe nemam, len si vyjadril svoj nazor, tiez mam takeho kamarata co nebol este na ziadnom zraze a mi vcera napisal ze ako dopadol bmw zjazd![]()
ved to bola len taka Tvoja predstava o tych koncertoch, mozno na Mordsessione by si si prisiel na svoje, aj ked koncert Rytmusa a H16 tam asi nezazijes...