... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Alinko napísal:Ahooooj ludia proste co dodat zraz by som si predstavoval trochu inak hlavne viac zabavy pre ludi co na ten zraz dojdu ale tak co uz aspon chalanisko 15 rocny bol v pohodke daval si to.
Ale nabuduce ked viem aky ten zraz bol tak uz nepojdem hlavne nie 450km od domu ale tak nechcem to moc kritizovat ale mali ste tam strasny chaos.
Sak v tych sprintoch uplny chaos.
Ale co uz dufam ze nabuduce tam bude aspon nejaky trebars kks nejaky ja neviem hudobnik.
Alebo sutaze hod hlavou motoru do dialky alebo neviem diskoteka.........atd....
Ale no co uz bol som videl som a nabuduce uz by som na zraz 450 km na vychod nesiel zato mi to nestalo.Ked bude zraz tam na vychode tak nech to stoji zato proste nejaky program.
Ale ked bude tu pre nas Zapadakov Bratislavcanov tak idem:) dik![]()
leo_219 napísal:
sprav ty nieco take a ja dojdem a potom budem krityzovat ja...je pravda ze bol tam trosku hcaos ale inac sa to riesit nedalo keby si mal stipku prdstavy...tak by si pochopil ze inac to neslo...po ceste sa auta vracat nemohli. a viac zabavy , nejaky hudobnik...skus spravit a uvidis ze to neni take jednoduche ako si to predstavujes...ci po financnej stranke, ci casovej...
Thorien napísal:
no jararak inak tiez zacinam pochybovat ci som tam vobec bol .. ale na jednej fotke som sa nasiel
Alinko napísal:Ahooooj ludia proste co dodat zraz by som si predstavoval trochu inak hlavne viac zabavy pre ludi co na ten zraz dojdu ale tak co uz aspon chalanisko 15 rocny bol v pohodke daval si to.
Ale nabuduce ked viem aky ten zraz bol tak uz nepojdem hlavne nie 450km od domu ale tak nechcem to moc kritizovat ale mali ste tam strasny chaos.
Sak v tych sprintoch uplny chaos.
Ale co uz dufam ze nabuduce tam bude aspon nejaky trebars kks nejaky ja neviem hudobnik.
Alebo sutaze hod hlavou motoru do dialky alebo neviem diskoteka.........atd....
Ale no co uz bol som videl som a nabuduce uz by som na zraz 450 km na vychod nesiel zato mi to nestalo.Ked bude zraz tam na vychode tak nech to stoji zato proste nejaky program.
Ale ked bude tu pre nas Zapadakov Bratislavcanov tak idem:) dik![]()
Duffy napísal:
99.999% vsetkych zrazov je na zapade/cz/at/de , my z vychodu to mame vsade min 300km a drzime picu a chodime . a ty chudatko sa raz vyberies na pojebane vychod a vyplakavas tu z hudobnikom. mozno som trocha zly , ale taketo veci ma vedia teda pekne vytocit.
Thorien napísal:Duffy a mna to vytaca extra... lebo sme sa snazili nieco zriesit .... lebo kazdy sa na to vymrdal..a po tom co bolo minuly rok sa ani moc nedivim ... tak reku ze sa mozeme stretnut ... tak ako necakali sme ze vyhovieme kazdemu ..ale aspon ze chalani ..toto bolo blbe toto by sa dalo zriesit inak ... fajn ne sme dokonaly ... ale take ze spravte mi koncert ...ako este kurvy sme nemali zohnat nech chlapec konecne vie co je sex ....dpc ale som sa vytocil
24easy napísal:ved ano nabuduce budeme uvas a ako fajne si to uzijes ako organizator ti zavidim ja som nebol ale ds mi vediet ake to je o.k ?![]()
![]()
Thorien napísal:tak ok ... ospravedlnujem sa ... ale nemas predstavu co to obnasa ... ako pekne je ze mas predstavu ze zabavit ludi a podobne ... uz tak bolo par hlasok ze kolko vela penazi .. len to ze najom treba zaplatit ..ze leo obehaval urady tyzden povolenia z kazdej matere .. keby sme eeste mali nejaku kapelu zaplatit ...tak to sa radsej vyberes na koncert Iron Maiden do Budapesti ;0 .. ja osobne nabuduce (namiesto toho abych sa v takejto veci interesoval) tuto variantu uprednostnim..proste viem co to chalanov stalo prachov .. nervov .. casu a snahy ... fakt to nie je tak jednoduche