... všetko o BMW ...

adamo napísal:v ziadnom bmw (okrem motoriek) nezazijes ten pocit ako na motorke takze toto sa urcite nehovori o bmwckach

ale Atom ma vazne nieco doseba...mat peniaze tak urcite mam doma Atoma, KTM, catheram, ultima atd su super ale toto ma najviac oslovilo.
  ale Atom ma vazne nieco doseba...mat peniaze tak urcite mam doma Atoma, KTM, catheram, ultima atd su super ale toto ma najviac oslovilo. 

toto je lepsie a krajsie
 toto je lepsie a krajsie  160kg, 280 km/h, 0-100 za <3.5s, komplet z karbonu (naozaj vsetko), >350,000 eur
 160kg, 280 km/h, 0-100 za <3.5s, komplet z karbonu (naozaj vsetko), >350,000 eur

ta cena je kvoli karbonu, z ktoreho je naozaj vsetko, monocoque ram, karoseria, disky, zavesenie kolies, vyfuk... no ale nebudem ti to tu zasierat blbostami, hor sa k dalsiemu BMW!
 ta cena je kvoli karbonu, z ktoreho je naozaj vsetko, monocoque ram, karoseria, disky, zavesenie kolies, vyfuk... no ale nebudem ti to tu zasierat blbostami, hor sa k dalsiemu BMW!  

... iba dodam, ze sa robi aj Atom ktory stoji takych 130+ tiez z velkej casti z karbonu + taka malickost, ze to ma 2x motor z Hayabusi a 500koni
 ... iba dodam, ze sa robi aj Atom ktory stoji takych 130+ tiez z velkej casti z karbonu + taka malickost, ze to ma 2x motor z Hayabusi a 500koni  
SmartBastard napísal:Jednoznacne potrebujeme temu na toto... iba dodam, ze sa robi aj Atom ktory stoji takych 130+ tiez z velkej casti z karbonu + taka malickost, ze to ma 2x motor z Hayabusi a 500koni
 http://www.hayabusa.org/forum/random-thoughts/138731-ariel-atom-busa-engine-2x.html
  http://www.hayabusa.org/forum/random-thoughts/138731-ariel-atom-busa-engine-2x.html 

PavelKedro napísal:niektoré bmw su ako motorky tak preto sa to može hovorit aj o BMWčkách

Darkness napísal:edit: aj ked to RS uz je trocha divne rozhodnutie to si radsej mal ist do focus ST minimalne lepsi podvozok a z toho motora sa da dostat ovela viac ale zas za 6k sa urcite kupit neda
 Nech si hovori kazdy co chce, RS-a milo prekvapila, za pol roka co som ju mal som po prvotnych 150e co som donej dal lial len naftu, nic ine...splnila svoj ucel a po uprave na nejakych 190-200 koni to auto musi ist STRAŠNE, kazdy koho som vtom previezol bol prekvapeny ako toto male nič ide...
 Nech si hovori kazdy co chce, RS-a milo prekvapila, za pol roka co som ju mal som po prvotnych 150e co som donej dal lial len naftu, nic ine...splnila svoj ucel a po uprave na nejakych 190-200 koni to auto musi ist STRAŠNE, kazdy koho som vtom previezol bol prekvapeny ako toto male nič ide... +- jednotlivych aut  ?
  +- jednotlivych aut  ?