... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: [E90 330i] Blue + SuperbII + R18 [s.16]

Piatok, 13. Mája 2011, 21:26

je tu viac ludi ktorym sa otvara nozik vo vrecku

jeden tu stale nepochopil, aj ked budem mat 20 rocne hrkave napoli rozpadnute bmw, tu by som sa mal citit ako "doma", tj miesto kde ti pomozu s tvojimi problemami. forum nieje o autach ale o ludoch. bohuzial tuto sa uz vela normalneho nenajde #-o
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Sobota, 14. Mája 2011, 13:36

jararak napísal:
je tu viac ludi ktorym sa otvara nozik vo vrecku

jeden tu stale nepochopil, aj ked budem mat 20 rocne hrkave napoli rozpadnute bmw, tu by som sa mal citit ako "doma", tj miesto kde ti pomozu s tvojimi problemami. forum nieje o autach ale o ludoch. bohuzial tuto sa uz vela normalneho nenajde #-o

2 years old sig.

ale suhlas.
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46

Sobota, 14. Mája 2011, 14:45

sopeko napísal:

:shock:
- natom, ze clovek vymeni auto alebo ho preda s vidinou zisku pokial viem nieje nič zle...(ked to predava ferovo a nerobi rozne ojeby) tak ako to, že rozmyšla ci manual/automat, benzin/diesel
- ja som absolutne nenarazal na ludi co maju rozhrkane 10 rocne auta (zobral si si to moc osobne s tvojou e46) pokial si to este raz pozries, pisal to niekto iny, ze radsje novu skodu, ako rozhrkane/polorozpadnute 10rocne bmw...nie ja :-$
- o davani dole tu nebola ziadna rec, len to, ze pruzne zrychlenie po chipe ma rs rovnake ako 330i
- Stymi fotkami a prinosom si si myslim pomylil moj pribeh s tvojim [-X Pokial viem, ja som do pribehu dal co sa tyka bmw minimalne 20 fotiek - celkom kvalitnych, ziadny rozmazany mobil viz. ty :!: Skusenosti so spotrebou v roznych podmienkach, tak isto tam boli videa a skusenosti po vymene KN filtra, vhodnost RUNflatov do mesta atd atd...NIČ take v tvojom pribehu nieje a auto mas skoro rok :wink:

ale kolego, ved nemusis mi tu hadzat argumenty, ja som len napisal svoj nazor/pohlad. kludne tu maj pribeh o com len chces :smile: . viem vyznelo to negativne, ale o com by bol klub, keby sme si vsetci vsetko chvalili a prihrievali polievocky.
moj pribeh je o nicom, nie je tam co na citanie a co na pozeranie a je mi to v zasade jedno, nie som az taky klubovo-forumovy nadsenec....nechce sa mi odfotit ani veci co som teraz na auto nakupil :wink:
ale planujem lepsie fotky hehe
Obrázok

PavelKedro
Auto: Renault :))))
Kraj: Trnavský

Pondelok, 23. Mája 2011, 17:49

kúpa auta a predaj auta z určitým ziskom je v pohode. to beriem je to tvoja šikovnost a ked si seriozny može ti kupujuci akorát podakovat že si mu predal dobré auto. Ja robim obdobu všetci si pochvalujú a dakuju za skvelé autá . Avšak načo sem jebeš pribeh nejakej RSky ked ju mas na kšet sak už som ju videl na autobazare ja mam tiež napríklad LUpo, Twingo aj RS fóbiu to isté ako ty dvojička a nejebem ju sem lebo sem nepatrí nema to zmysel nikho nejakla škodovka pojebaná tu srdciarov :lol: nezaujíma predsa ](*,) Pochválit sa možes ale nie príbehy atd .... na RS sa vozí super no BMW to nikdy nebude, aj ked s tým davam dole všetko co stretnem hoci aj bmwčka ...

zapamataj si jedno AUTA vozia telo, ale BMW vozí dušu tak nedráždi tu niektorých VW groupom a podobnými pičovinami ked to mas ešte aj na biznis ...........

nič v zlom ale 8)

HAZARD
Auto: stare

Pondelok, 23. Mája 2011, 18:26

PavelKedro napísal:
kúpa auta a predaj auta z určitým ziskom je v pohode. to beriem je to tvoja šikovnost a ked si seriozny može ti kupujuci akorát podakovat že si mu predal dobré auto. Ja robim obdobu všetci si pochvalujú a dakuju za skvelé autá . Avšak načo sem jebeš pribeh nejakej RSky ked ju mas na kšet sak už som ju videl na autobazare ja mam tiež napríklad LUpo, Twingo aj RS fóbiu to isté ako ty dvojička a nejebem ju sem lebo sem nepatrí nema to zmysel nikho nejakla škodovka pojebaná tu srdciarov :lol: nezaujíma predsa ](*,) Pochválit sa možes ale nie príbehy atd .... na RS sa vozí super no BMW to nikdy nebude, aj ked s tým davam dole všetko co stretnem hoci aj bmwčka ...

zapamataj si jedno AUTA vozia telo, ale BMW vozí dušu tak nedráždi tu niektorých VW groupom a podobnými pičovinami ked to mas ešte aj na biznis ...........

nič v zlom ale 8)

+1 :thumbup:
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

LOKI
Autor témy

Utorok, 24. Mája 2011, 07:29

PavelKedro napísal:

nič v zlom ale 8)

takmer vo vsetkom stebou suhlasim az nato, ze sem JEBEM pribeh nejakej RSky...prosimta KDE vidis ten pribeh ? :-k Ziadne fotky zazitky skusenosti som tu nepisal, jediny prispevok co sa tykal RSy bol porovnanie pruzneho zrychlenia BMW a RS, teda vhodny pre toto only BMW forum :wink: Uz som sa ponaucil s Beckom, ze sem radsej nič nepisať a kto chce, dole ma link na non bmw auto.
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Re: [E90 330i] Blue > SuperbII[s.16] > F.RS

Utorok, 24. Mája 2011, 07:46

na inom klube nie je problem s inymi znackami - je tam vytvorenych niekolko tem na to mohli by zniet napr: "nase non BMW". alebo "auta inych znaciek a nazory na ne" v pohode sa tam v tychto temach vecne a diskutuje a ten kto ma najzdene aj s inymi znackami ako napr moj kamarat motoristicky novinar - vzdy si ludia radi precitaju uprimnu skusenost - kedze moto casaky ziju z reklami a nie vzdy sa tam dostane to co si novinari naozaj myslia.
Tu by na to tiez bol pristor - len treba trochu nadhladu. Vyhodou tohto fore je ze je velmi zive. Aj ked niekedy az moc:-)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 24. Mája 2011, 08:12

uprimne tiez nechapem, co sa ludia tak strasne nasieraju ked tu padne zmienka o non-bmw.... proste kazda skusenost sa ceni...a kto nechce to citat nemusi...
napr. ja ....mne sa na mojej ex Vectra C pacil o dost viac volant [lepsie sa drzal] ako na sucasnej E91. A teraz ma kamenujte :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PavelKedro

Utorok, 24. Mája 2011, 08:32

voMacK napísal:
.
napr. ja ....mne sa na mojej ex Vectra C pacil o dost viac volant [lepsie sa drzal] ako na sucasnej E91. A teraz ma kamenujte :mrgreen:

nemam slov, ale je to možné, poradím ti daj si tam volnat z Oplíku :D

nikto sa tu nenasiera to bol len vulgárne podaný komentár :D

limon4
Auto: e92 330i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 24. Mája 2011, 14:02

voMacK napísal:
uprimne tiez nechapem, co sa ludia tak strasne nasieraju ked tu padne zmienka o non-bmw.... proste kazda skusenost sa ceni...a kto nechce to citat nemusi...

urcite mas Mpaketovy volant však... :-) ked ho skusis.. tak zabudnes ,ze si mal niekedy Opel
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M

Utorok, 24. Mája 2011, 15:18

Po Rs-ke príde Fiat Ducato 2.5tdci a budeš voziť veci za €... Rs-ku predáš a kúpiš polskú fiatku na tom sa budeš voziť a bdeš hovoriť akú to má super spotrebu aké to je nenáročné a potom si konečne kúpiš svoje vysnvané bmw a už ťa tu budú mať všeci radi ... JA to vidím takto .. (Ale nič v zlm nie že mi budú chodiť výhražné pošty :mrgreen: )
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Utorok, 24. Mája 2011, 18:41

blesk napísal:
na inom klube nie je problem s inymi znackami - je tam vytvorenych niekolko tem na to mohli by zniet napr: "nase non BMW". alebo "auta inych znaciek a nazory na ne" v pohode sa tam v tychto temach vecne a diskutuje a ten kto ma najzdene aj s inymi znackami ako napr moj kamarat motoristicky novinar - vzdy si ludia radi precitaju uprimnu skusenost - kedze moto casaky ziju z reklami a nie vzdy sa tam dostane to co si novinari naozaj myslia.
Tu by na to tiez bol pristor - len treba trochu nadhladu. Vyhodou tohto fore je ze je velmi zive. Aj ked niekedy az moc:-)

prepac za dalsi OT:

ja by som aj pristal na nejaku podksupinu kde by sme rozoberali aj non bmw auta atd... aspon ked bude chiet niekto v rodine vybrat auto do mesta, mam kde ist na rozumy... alebo nejaku malu karu pre priatelku...
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Duffy

Nedeľa, 26. Júna 2011, 18:17

mys_iak napísal:

prepac za dalsi OT:

ja by som aj pristal na nejaku podksupinu kde by sme rozoberali aj non bmw auta atd... aspon ked bude chiet niekto v rodine vybrat auto do mesta, mam kde ist na rozumy... alebo nejaku malu karu pre priatelku...

+1

Korzar
Auto: Mercedes 190 2.3-16v
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Júla 2011, 07:00

Pavel: Kamarát , ale toto sa hovorí o motorkách a nie o Bmw ;)
Rather unique wreck than a polished nothing.

PavelKedro

Piatok, 9. Septembra 2011, 08:42

niektoré bmw su ako motorky tak preto sa to može hovorit aj o BMWčkách :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 15 neregistrovaných