... všetko o BMW ...
jararak napísal:je tu viac ludi ktorym sa otvara nozik vo vrecku
jeden tu stale nepochopil, aj ked budem mat 20 rocne hrkave napoli rozpadnute bmw, tu by som sa mal citit ako "doma", tj miesto kde ti pomozu s tvojimi problemami. forum nieje o autach ale o ludoch. bohuzial tuto sa uz vela normalneho nenajde
sopeko napísal:
![]()
- natom, ze clovek vymeni auto alebo ho preda s vidinou zisku pokial viem nieje nič zle...(ked to predava ferovo a nerobi rozne ojeby) tak ako to, že rozmyšla ci manual/automat, benzin/diesel
- ja som absolutne nenarazal na ludi co maju rozhrkane 10 rocne auta (zobral si si to moc osobne s tvojou e46) pokial si to este raz pozries, pisal to niekto iny, ze radsje novu skodu, ako rozhrkane/polorozpadnute 10rocne bmw...nie ja![]()
- o davani dole tu nebola ziadna rec, len to, ze pruzne zrychlenie po chipe ma rs rovnake ako 330i
- Stymi fotkami a prinosom si si myslim pomylil moj pribeh s tvojimPokial viem, ja som do pribehu dal co sa tyka bmw minimalne 20 fotiek - celkom kvalitnych, ziadny rozmazany mobil viz. ty
Skusenosti so spotrebou v roznych podmienkach, tak isto tam boli videa a skusenosti po vymene KN filtra, vhodnost RUNflatov do mesta atd atd...NIČ take v tvojom pribehu nieje a auto mas skoro rok
PavelKedro napísal:kúpa auta a predaj auta z určitým ziskom je v pohode. to beriem je to tvoja šikovnost a ked si seriozny može ti kupujuci akorát podakovat že si mu predal dobré auto. Ja robim obdobu všetci si pochvalujú a dakuju za skvelé autá . Avšak načo sem jebeš pribeh nejakej RSky ked ju mas na kšet sak už som ju videl na autobazare ja mam tiež napríklad LUpo, Twingo aj RS fóbiu to isté ako ty dvojička a nejebem ju sem lebo sem nepatrí nema to zmysel nikho nejakla škodovka pojebaná tu srdciarovnezaujíma predsa
Pochválit sa možes ale nie príbehy atd .... na RS sa vozí super no BMW to nikdy nebude, aj ked s tým davam dole všetko co stretnem hoci aj bmwčka ...
zapamataj si jedno AUTA vozia telo, ale BMW vozí dušu tak nedráždi tu niektorých VW groupom a podobnými pičovinami ked to mas ešte aj na biznis ...........
nič v zlom ale
PavelKedro napísal:kúpa auta a predaj auta z určitým ziskom je v pohode. to beriem je to tvoja šikovnost a ked si seriozny može ti kupujuci akorát podakovat že si mu predal dobré auto. Ja robim obdobu všetci si pochvalujú a dakuju za skvelé autá . Avšak načo sem jebeš pribeh nejakej RSky ked ju mas na kšet sak už som ju videl na autobazare ja mam tiež napríklad LUpo, Twingo aj RS fóbiu to isté ako ty dvojička a nejebem ju sem lebo sem nepatrí nema to zmysel nikho nejakla škodovka pojebaná tu srdciarovnezaujíma predsa
Pochválit sa možes ale nie príbehy atd .... na RS sa vozí super no BMW to nikdy nebude, aj ked s tým davam dole všetko co stretnem hoci aj bmwčka ...
zapamataj si jedno AUTA vozia telo, ale BMW vozí dušu tak nedráždi tu niektorých VW groupom a podobnými pičovinami ked to mas ešte aj na biznis ...........
nič v zlom ale
voMacK napísal:.
napr. ja ....mne sa na mojej ex Vectra C pacil o dost viac volant [lepsie sa drzal] ako na sucasnej E91. A teraz ma kamenujte
voMacK napísal:uprimne tiez nechapem, co sa ludia tak strasne nasieraju ked tu padne zmienka o non-bmw.... proste kazda skusenost sa ceni...a kto nechce to citat nemusi...
napr. ja ....mne sa na mojej ex Vectra C pacil o dost viac volant [lepsie sa drzal] ako na sucasnej E91. A teraz ma kamenujte
blesk napísal:na inom klube nie je problem s inymi znackami - je tam vytvorenych niekolko tem na to mohli by zniet napr: "nase non BMW". alebo "auta inych znaciek a nazory na ne" v pohode sa tam v tychto temach vecne a diskutuje a ten kto ma najzdene aj s inymi znackami ako napr moj kamarat motoristicky novinar - vzdy si ludia radi precitaju uprimnu skusenost - kedze moto casaky ziju z reklami a nie vzdy sa tam dostane to co si novinari naozaj myslia.
Tu by na to tiez bol pristor - len treba trochu nadhladu. Vyhodou tohto fore je ze je velmi zive. Aj ked niekedy az moc:-)
mys_iak napísal:
prepac za dalsi OT:
ja by som aj pristal na nejaku podksupinu kde by sme rozoberali aj non bmw auta atd... aspon ked bude chiet niekto v rodine vybrat auto do mesta, mam kde ist na rozumy... alebo nejaku malu karu pre priatelku...