... všetko o BMW ...
 a nevadi mi, ze mas ine auta a netvrdim ze bmw je naj naj na svete
  a nevadi mi, ze mas ine auta a netvrdim ze bmw je naj naj na svete  
 do kocecky
 do kocecky   

ja som to vobec nemyslel v zlom, tak dufam, ze to tak ludia aj pochopia.
  ja som to vobec nemyslel v zlom, tak dufam, ze to tak ludia aj pochopia.  

mys_iak napísal:fuf si to pekne zhrnul...do kocecky

sopeko je ten typ ze musi mat vyskusane vsetko
mna by to brutalne nebavilo.... len sa nevie rozhodnut... ale takych tu na klube je viac len to robia s bmw :)
ale aspon pri nom mam prehlad ze ako to tie skodovky vyzeraju ten superb bol celkom ze ok... ta fabia to je uz ulet za horizont...

Jurica : 320d je fajn...pozeral som coupe stym novsim 150HP motorom...ale tam je cena 9 +cca 1300 by padlo na kolesa+mpacket...sedan sa mi moc nepaci aj ked sa da kupit za tych cca 6000e za tu sumu v cukrikovom stave + vybave nenajdes auto
 Jurica : 320d je fajn...pozeral som coupe stym novsim 150HP motorom...ale tam je cena 9 +cca 1300 by padlo na kolesa+mpacket...sedan sa mi moc nepaci aj ked sa da kupit za tych cca 6000e za tu sumu v cukrikovom stave + vybave nenajdes auto
Jurica13 napísal:BMW splneny sen, mal si ho rok a uz si povazovany za BMW srdciara, nechcel si diesel, lebo diesel je o nicom. presiel rok, nevyuzijes vykon 330i, preto to treba predat. ludia co ti pisu negativne veci, su degeši. uz je diesel dobry a potrebujes automat. kupis si škodofku, benzin s manualom....je to velke, skoro nove, uplne super. ludia co tu pisu maju stare rozhrkane 10 rocne auta a ty mas novu skodofku. kamosi ti to odobria, ze uplne super si spravil a je to krasa.
ale vlastne si to kupil len preto, lebo to chces na kseft, nasledne kupis novy interier, volant, kolesa a neviem co este. opat prejde par mesiacov a superb je uz zbytocny, lebo je velky a neviem aky a opat ho nevyuzijes. volba padla na BMW 7, lebo to je poradne auto. nahla zmena, fabia RS(skodofky stale nemas rad)...lacna rychla, bezudrzbova, to ze je stara uz nevadi. a vlastne "das dole aj BMW", kamosi ti opat napisu, ze je krasna, dobry vyber...stale zostavas bmw srdciar.
toto je cely pribeh v kocke, 4 fotky bmw a 4 fotky skodofky= 17 stranovy pribeh na bmwklube.
pre mna osobne zbytocne citanie, jasne nemusim to citat....asi ma ukamenujete, hlavne sopekovi kamosi, ale takto to vidim jaa nevadi mi, ze mas ine auta a netvrdim ze bmw je naj naj na svete

Jurica13 napísal:BMW splneny sen, mal si ho rok a uz si povazovany za BMW srdciara, nechcel si diesel, lebo diesel je o nicom. presiel rok, nevyuzijes vykon 330i, preto to treba predat. ludia co ti pisu negativne veci, su degeši. uz je diesel dobry a potrebujes automat. kupis si škodofku, benzin s manualom....je to velke, skoro nove, uplne super. ludia co tu pisu maju stare rozhrkane 10 rocne auta a ty mas novu skodofku. kamosi ti to odobria, ze uplne super si spravil a je to krasa.
ale vlastne si to kupil len preto, lebo to chces na kseft, nasledne kupis novy interier, volant, kolesa a neviem co este. opat prejde par mesiacov a superb je uz zbytocny, lebo je velky a neviem aky a opat ho nevyuzijes. volba padla na BMW 7, lebo to je poradne auto. nahla zmena, fabia RS(skodofky stale nemas rad)...lacna rychla, bezudrzbova, to ze je stara uz nevadi. a vlastne "das dole aj BMW", kamosi ti opat napisu, ze je krasna, dobry vyber...stale zostavas bmw srdciar.
toto je cely pribeh v kocke, 4 fotky bmw a 4 fotky skodofky= 17 stranovy pribeh na bmwklube.
pre mna osobne zbytocne citanie, jasne nemusim to citat....asi ma ukamenujete, hlavne sopekovi kamosi, ale takto to vidim jaa nevadi mi, ze mas ine auta a netvrdim ze bmw je naj naj na svete

xta napísal:si si isty ze to nemas cipnute? lebo 100-160 za 9,5s seriovka neviem ako moze spravit´

Pokial viem, ja som do pribehu dal co sa tyka bmw minimalne 20 fotiek - celkom kvalitnych, ziadny rozmazany mobil viz. ty
  Pokial viem, ja som do pribehu dal co sa tyka bmw minimalne 20 fotiek - celkom kvalitnych, ziadny rozmazany mobil viz. ty  Skusenosti so spotrebou v roznych podmienkach, tak isto tam boli videa a skusenosti po vymene KN filtra, vhodnost RUNflatov do mesta atd atd...NIČ take v tvojom pribehu nieje a auto mas skoro rok
  Skusenosti so spotrebou v roznych podmienkach, tak isto tam boli videa a skusenosti po vymene KN filtra, vhodnost RUNflatov do mesta atd atd...NIČ take v tvojom pribehu nieje a auto mas skoro rok  

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a porovnavat 330i s 1,9tdi
  a porovnavat 330i s 1,9tdi  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)