... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

RTG napísal:Ja som to už písal kdesi vpredu,tá Vette je brutal vzhľadom k cene. V CZ by základ mal byť údajne za. 2M Kč.Pri dilemach medzi 2mi cestami sa obcas najde aj tretia - nova Corvetta C8? Nestala by za vyskusanie? Viem, ze na V10 R8 to bude asi trochu stracat, zase ale cenovo by vyslo na funglovku podla aktualnych info.
pablohablo napísal:a to som dnes vytiekol ked som na D1 na benzke zocil G11 LCi 745e... a po tichu odchadzal, taky noblesny pohlad sa len tak nevidi :-O a za 80k by sa dala mozno aj predvadzackadivne, jak po tebe ostava mokra sedacka z ficuriek tak nalozeny 3er ci 5er (obe sa robia aj ako 30e hybridy, aj s laserom ci polo-autonomnym riadenim) ich bude mat viac ako ta i8. detto jazdena i8 do ktorej niekto nemusel dat vsetko ? ved pozri konfigurator co vies natlacit za playstation do 5er/3er a co do i8.

pistacik11 napísal:fakt.Pablo lebo sa ti to páči a chceš to? A kvôli čomu sa kupuje superšport? Veď tie auta nemajú logiku. Viac ako 90% majiteľov s ním nikdy na okruh nepôjde, cestovanie v tom je veľa krát horšie ako v starej škode. O obratnosť v meste ani nehovorím. A predsa sa kupujú, rovnako ako drahé hodinky, obleky, topánky a dalo by sa pokračovať.
Proste chalanovi sa páči r8v10 a i8 tak sa rozhoduje medzi tými dvoma ty to chápať nemusíš, nejde to z tvojich peňazí.
Ú mňa je v tomto jasný víťaz i8, už len kvôli futuristickému dizajnu, r8 mi príde ako prerastené TT, vôbec sa mi nepáči. Skôr už ten Nissan gtr, a keby som chcel nepraktické auto s v10 tak bmw e63 m6.

Ako ta V10 Plus je jeba ale mna by starsne sralo že za 20% ceny viac by som mohol mat aktuálny nový model ktorý je ešte väčšia jeba
 Ako ta V10 Plus je jeba ale mna by starsne sralo že za 20% ceny viac by som mohol mat aktuálny nový model ktorý je ešte väčšia jeba  chápem keď rozpočet nepustí ale potom by som počkal možno na splnenie sna, ja čakám na Ferrari cely život a ešte ho nemám
 chápem keď rozpočet nepustí ale potom by som počkal možno na splnenie sna, ja čakám na Ferrari cely život a ešte ho nemám  
  Som rad že tu je značka ktorá produkuje super auta za neskutočne dobré ceny.
 Som rad že tu je značka ktorá produkuje super auta za neskutočne dobré ceny.