... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

a okrem ineho mam aj sukromne parkovanie doma kde si mozem hybrid/elekriku nabijat co tiez povazujem za velke plus takze prosim uz dost toho poucovania, polozil som jednoduchu otazku. Obe auta sa mi strasne pacia niecim inym a len ma zaujimalo pri ktorom sa menej popalim. Vychadza mi z toho aktualne teda ta starsia generacia R8 v10 2014-2015 takze vdaka za nazor ale fakt by sa to dalo aj bez tych omacok ako to napisal boborjelotor, fakt cenne info a neriesil nezmysli.
 a okrem ineho mam aj sukromne parkovanie doma kde si mozem hybrid/elekriku nabijat co tiez povazujem za velke plus takze prosim uz dost toho poucovania, polozil som jednoduchu otazku. Obe auta sa mi strasne pacia niecim inym a len ma zaujimalo pri ktorom sa menej popalim. Vychadza mi z toho aktualne teda ta starsia generacia R8 v10 2014-2015 takze vdaka za nazor ale fakt by sa to dalo aj bez tych omacok ako to napisal boborjelotor, fakt cenne info a neriesil nezmysli. ale dakujem, aj tvoja reakcia mi nahrava ze ta R8 moze byt lepsia aj starsia generacia. Poznam sa a viem ze budem lenivy to stale nabijat a uz vidim ten trojhrnec ako pises ^^ ale ku koncu az moc kritiky, obe su jak na paradu tak aj na slusne vozenie len pri tej i8 to je jak v dakych zmluvach, R8 je na super jazdenie / i8 je na super jazdenie* ( * ale blabla...) :))
 ale dakujem, aj tvoja reakcia mi nahrava ze ta R8 moze byt lepsia aj starsia generacia. Poznam sa a viem ze budem lenivy to stale nabijat a uz vidim ten trojhrnec ako pises ^^ ale ku koncu az moc kritiky, obe su jak na paradu tak aj na slusne vozenie len pri tej i8 to je jak v dakych zmluvach, R8 je na super jazdenie / i8 je na super jazdenie* ( * ale blabla...) :))  ) a ma to byt srdcovka, tak vyberaj srdcom...
 ) a ma to byt srdcovka, tak vyberaj srdcom... 

z tohto hladiska podla mna 2018ka i8 je vonave nove auto, a stale je to zjavenie aj na ceste a aj pre teba, ked ju vidis v garazi a sadas do nej, narozdiel od tej R8.. skoda ze neni tych 100k, tam by fakt nebolo nad cim rozmyslat :-) plus 2018ka za 80-85K je vyborny deal, ked nova zacina od 145+.. na druhej strane za rok, dva si s nou uz pod 50
  z tohto hladiska podla mna 2018ka i8 je vonave nove auto, a stale je to zjavenie aj na ceste a aj pre teba, ked ju vidis v garazi a sadas do nej, narozdiel od tej R8.. skoda ze neni tych 100k, tam by fakt nebolo nad cim rozmyslat :-) plus 2018ka za 80-85K je vyborny deal, ked nova zacina od 145+.. na druhej strane za rok, dva si s nou uz pod 50  takze neviem no, ale daj vediet jak si dopadol, aj nejake fotoky popripade :-)
 takze neviem no, ale daj vediet jak si dopadol, aj nejake fotoky popripade :-) 

lebo sa vo vsetkom nachadzam. Presne ta dilema preco som to tu zalozil. V mojich ociach boli rozne velke minus pri starsej R8 rovnako su logicky aj pri tej novej i8 ( ako pardon ale uz len z toho display key novej i8 teciem a to su take tie drobnosti co cloveka nadchnu... zatial co do 2015 R8 za 85.000 strkam kluc??? Moja defakto stara trojlitrova zaprdena Slina ma aspon ten novsi advance key co ma troska modernejsi vzhlad(fakt si potrpim na inovacie) vdaka tomu hadam niekto chape preco ma tak strasne laka ta i8 oproti starsej R8
 lebo sa vo vsetkom nachadzam. Presne ta dilema preco som to tu zalozil. V mojich ociach boli rozne velke minus pri starsej R8 rovnako su logicky aj pri tej novej i8 ( ako pardon ale uz len z toho display key novej i8 teciem a to su take tie drobnosti co cloveka nadchnu... zatial co do 2015 R8 za 85.000 strkam kluc??? Moja defakto stara trojlitrova zaprdena Slina ma aspon ten novsi advance key co ma troska modernejsi vzhlad(fakt si potrpim na inovacie) vdaka tomu hadam niekto chape preco ma tak strasne laka ta i8 oproti starsej R8  a tych kravin by sa naslo kopec, pri oboch autach samozrejme. A primarny dovod bolo skusit tu najst nieco co ja nevidim. Co mi tu napisu ludia co maju mozno dlhodobejsie skusenosti alebo iny pohlad. Sadnut za tie auta na hodku dve par krat fakt nestaci...
 a tych kravin by sa naslo kopec, pri oboch autach samozrejme. A primarny dovod bolo skusit tu najst nieco co ja nevidim. Co mi tu napisu ludia co maju mozno dlhodobejsie skusenosti alebo iny pohlad. Sadnut za tie auta na hodku dve par krat fakt nestaci...