... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Skyro napísal:No, vidim ze ty si radsej nekupuj ziadne auto...

Zeky3 napísal:Vsimol som si ze má na podpise čislo a že ponuka tu diagnostiku , urcite sa mu ozvem pred kupou . 7k mam čisto na auto tak by ma zaujimalo že čo možem za taky peniaz čakať , Prihlasenie za ten 170kw je 83 euro čo je celkom okey . Čo sa týka vykonu verim ze dvojliter by mi stačil ale pozeram sa na to tak že auto chcem mat aspon tie 3 - 4 roky .ja som bol tiež s Pepeqom a šiel by som zas. :)
Speed320i napísal:si myslim že je zbytočne rozoberat moje skusenosti za volantom , keby sa tu chcem dorabat nepisem že ide o moje prve auto .To že sa smeješ zo zavodneho simulatoruS tými závodnými simulátormi si ma fakt pobavil.. Ešte mi prezraď, aké najsilnejšie auto si šoferoval a ako dlho máš vodičák?! (aby som bol v obraze)
Skyro napísal:No, vidim ze ty si radsej nekupuj ziadne auto...

bola to sranda az tak som kupoval 330i
 bola to sranda az tak som kupoval 330i  
Vsimol som si ze má na podpise čislo a že ponuka tu diagnostiku , urcite sa mu ozvem pred kupou . 7k mam čisto na auto tak by ma zaujimalo že čo možem za taky peniaz čakať , Prihlasenie za ten 170kw je 83 euro čo je celkom okey . Čo sa týka vykonu verim ze dvojliter by mi stačil ale pozeram sa na to tak že auto chcem mat aspon tie 3 - 4 roky .