... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Skyro napísal:No, vidim ze ty si radsej nekupuj ziadne auto...
Zeky3 napísal:Vsimol som si ze má na podpise čislo a že ponuka tu diagnostiku , urcite sa mu ozvem pred kupou . 7k mam čisto na auto tak by ma zaujimalo že čo možem za taky peniaz čakať , Prihlasenie za ten 170kw je 83 euro čo je celkom okey . Čo sa týka vykonu verim ze dvojliter by mi stačil ale pozeram sa na to tak že auto chcem mat aspon tie 3 - 4 roky .ja som bol tiež s Pepeqom a šiel by som zas. :)
Speed320i napísal:si myslim že je zbytočne rozoberat moje skusenosti za volantom , keby sa tu chcem dorabat nepisem že ide o moje prve auto .To že sa smeješ zo zavodneho simulatoruS tými závodnými simulátormi si ma fakt pobavil.. Ešte mi prezraď, aké najsilnejšie auto si šoferoval a ako dlho máš vodičák?! (aby som bol v obraze)
Skyro napísal:No, vidim ze ty si radsej nekupuj ziadne auto...
Vsimol som si ze má na podpise čislo a že ponuka tu diagnostiku , urcite sa mu ozvem pred kupou . 7k mam čisto na auto tak by ma zaujimalo že čo možem za taky peniaz čakať , Prihlasenie za ten 170kw je 83 euro čo je celkom okey . Čo sa týka vykonu verim ze dvojliter by mi stačil ale pozeram sa na to tak že auto chcem mat aspon tie 3 - 4 roky .