... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 330 a 328 su fakt dobre auta. 330 mam.. ale ked chces zacat tak s troska slabsou kubaturou..a ked ostanes pritom tak pocitaj ze ako bolo pisane vysie servis bude o dost drahsi a to aj oproti320d ..330 ma vetsiu spoterbu oleja ale to uz ma od vyrobi takze pocitaj 3-4tisic km shruba 1l oleja ale to zalezi akom je stave motor..spotreba bendzinu po meste podla nohy 12-17l a co sa tyka dlhych tras 7.5 -12..kazdy ma iny priemer tak to mas len obrazne ...bezne co treba menit tak asi to co u kazdeho ked je tankodrom tak napravy..co sa tyka motoru tak hlavne kvalitny olej tak ziadne sporenie..ja ho menim kazdych 10000km a mam pokoj..a mam aj skusenosti s nie najlepsim bendzinom velmi mu to nechuti
 330 a 328 su fakt dobre auta. 330 mam.. ale ked chces zacat tak s troska slabsou kubaturou..a ked ostanes pritom tak pocitaj ze ako bolo pisane vysie servis bude o dost drahsi a to aj oproti320d ..330 ma vetsiu spoterbu oleja ale to uz ma od vyrobi takze pocitaj 3-4tisic km shruba 1l oleja ale to zalezi akom je stave motor..spotreba bendzinu po meste podla nohy 12-17l a co sa tyka dlhych tras 7.5 -12..kazdy ma iny priemer tak to mas len obrazne ...bezne co treba menit tak asi to co u kazdeho ked je tankodrom tak napravy..co sa tyka motoru tak hlavne kvalitny olej tak ziadne sporenie..ja ho menim kazdych 10000km a mam pokoj..a mam aj skusenosti s nie najlepsim bendzinom velmi mu to nechuti  poprajem ty vela zabavy ked si ho kupis
 poprajem ty vela zabavy ked si ho kupis  
grinD napísal:-tiež som počul že pre 2.8 sa može skorej vyskytnut vada motora , je pravda že su kazovejšie ?

Skyro napísal:super , takže jeden z hlavnych problemov vyriešený! dakujemzober so sebou Peqpeka