... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
heroe napísal:Je milé od teba, že si to vysvetlil majiteľovi už tretej e46. Možno vieš o nich viac čo sa techniky týka, ale tiež si zase "park. senzor viem vymeniť" (ak mi rozumieš). Jednoznačne E46 boli zatiaľ najúspešnejšie trojky. Majú už niečo za sebou to je pravda, ale sú tu zachovalé e46 a tak isto aj zanedbané. Po e46 320i som tiež pozeral po e90, avšak žiadna pridaná hodnota ma nepresvedčila. Mal som vysoliť 17 litrov za auto čo sa mi nepáči a malo o 50k viac?! (to len tak v skratke) O spoľahlivosti ani nehovorím... Tak isto si myslím, že e90 sú jeden otras. Odvtedy sa pozerám skôr opačným smerom e21, e24. Osobne nebudem presviedčať nikoho, zvlášť tých čo držia volant ako ftaci. 7 litrov na coupe je fakt málo. Ak prirataš veci ktoré treba zrobiť plus údržba skončiš na 9-10.Vysvetlim ti to jednoducho,
Vidim si dalej ako na spicku nosa.....
Kedze som majitelom e46 zhodou okolnosti presne tej istej aku chce kupit (podotykam stastnym), tak presne viem co to auto obnasa a potrebuje.
Keby som mal dost penazi na novsie tak kupim novsie, ktore je v kazdom ohlade lepsie ako e46, nech mi nikto netvrdi ze nie. Dusickarom to mozno nesedi, ale v hlbke duse vedia ze je to tak.
E46 je na tom momentalne tak ako boli e36 ked som ju kupoval, tak ako boli e30 ked som kupoval e36. Proste auta uz len pre nadsencov, ktori vedia co za tych par supov chcu a dostanu a su ochotni pretrpiet problemy s tym spojene. Predsalen najmladsie maju uz 12 rokov tusim a to je v oblasti vyvoja automobilov vecnost.
Ja som spokojny pretoze pre mna v tej hodnote lepsie auto nie je. Ale je to suhrn vlastnosti ktore mi za tie peniaze nic ine neda. Keby boli za tie prachy e63 alebo e92 tak si na 46tku spomeniem prostrednictvom svojho pribehu ale to je vsetko.....
Podla mna je skor toto prejav fanusika ako bezhlave velebenie v podstate historickeho vozu (prve rocniky budu mat 20 rokov), ktory svojho casu mozno bol na vyslni ale v momentalnej konkurencii uz neobstoji vo viacerych smeroch.
Vedz ze o e46tkach viem velmi vela, v ramci tohto fora je asi len par ludi, ktori vedia viac, co hovorim nie je blbost.
Ak by ma znamy s takymto budgetom poziadal aby som mu odporucil auto na bezne pouzivanie, tak e46 by to nebola. Pokial chces taketo auto tak ho musis fakt chciet, inak budes sklamany